Fredriksgatan 3

Gedigen tegelvilla med optimala uthyrningsmöjligheter!

Besiktigad

Kommande försäljning Veberöd Lund kommun

Välkommen till denna imponerande 50-tals tegelvilla, en gedigen och välbyggd bostad som erbjuder ett brett spektrum av möjligheter för både den stora familjen och den driftige egenföretagaren. Här möts du av ett hus som andas karaktär och kvalitet från den klassiska eran, samtidigt som det har anpassats för dagens moderna behov. Huset är smart uppdelat med en separat lägenhet på ovanvåningen, komplett med en egen ingång. Ovanvåningens fantastiska takterrass bjuder in till avkopplande stunder med panoramautsikt över omgivningen. Den nedre våningen utgör själva hjärtat av hemmet med ljusa och smakfullt renoverade ytor som skapar en inbjudande atmosfär för alla tillfällen. Källaren är utrustad med generösa biytor som kan anpassas efter behov och önskemål, perfekt för hobbyrum, träningsutrymme eller förvaring. Alternativt kan den omvandlas till en mysig samlingsplats för familjen och dess gäster

Välkommen till denna imponerande 50-tals tegelvilla, en gedigen och välbyggd bostad som erbjuder ett brett spektrum av möjligheter för både den stora familjen och den driftige egenföretagaren. Här möts du av ett hus som andas karaktär och kvalitet från den klassiska eran, samtidigt som det har anpassats för dagens moderna behov. Huset är smart uppdelat med en separat lägenhet på ovanvåningen, komplett med en egen ingång. Ovanvåningens fantastiska takterrass bjuder in till avkopplande stunder med panoramautsikt över omgivningen. Den nedre våningen utgör själva hjärtat av hemmet med ljusa och smakfullt renoverade ytor som skapar en inbjudande atmosfär för alla tillfällen. Källaren är utrustad med generösa biytor som kan anpassas efter behov och önskemål, perfekt för hobbyrum, träningsutrymme eller förvaring. Alternativt kan den omvandlas till en mysig samlingsplats för familjen och dess gäster. Här nere finns även ett större badrum, likt ett hemmaspa. Denna villa erbjuder flexibilitet för olika livsstilar med möjlighet att nyttjas som en traditionell familjebostad eller som ett hem med en separat verksamhetsdel för den som driver eget företag eller önskar extra utrymme för andra ändamål. Driftskostnaderna hålls nere tack vare den moderna luft-vatten värmepumpen och den mysiga kaminen som också bidrar till en extra mysig atmosfär under vintermånaderna.

Här är det enkelt att skapa ett hem där historiens charm möter dagens bekvämlighet och där utrymmen och möjligheter är oändliga för att skapa det perfekta livet för dig och din familj. Välkommen till ditt nya drömhem!
Veberöd bjuder på en charmig atmosfär med ett idylliskt centrum där du kan utforska små butiker, mysiga kaféer och restauranger. Det är också ett område omgivet av naturskön miljö med gott om möjligheter för friluftsaktiviteter såsom vandring och cykling. Beläget mitt i Skåne, vid foten av Romeleåsen, är Veberöd omgivet av vacker natur, inklusive Romeleåsen och Romeleklint. Badplatserna vid Hällasjön och Vombsjön lockar besökare under sommarmånaderna medan Krankesjön är känt för sin rika fågelfauna. Golfentusiaster kan njuta av en välskött golfbana på Romeleåsen, bara några kilometer från Veberöd.

I själva Veberöd finns ett utbud av butiker och restauranger, och strax utanför staden finns The Lodge med sin restaurang, hotell och spa samt Östarps Gästgivaregård som har anor från 1920-talet.

Kontakta gärna mäklaren för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 475 000 kr 20 158 kr/kvm
Boarea 222 kvm
Antal rum 8 rum
Biarea 130 kvm
Mäklare Lund

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här