Klädesvägen 42

2:a i toppskick med balkong i söder och utsikt över grönskande innergård med pool!

Kommande försäljning Bromma - Riksby Stockholm kommun

I ett av föreningens allra bästa lägen hittar vi denna fina och välplanerade 2:a. Lägenheten erbjuder en stor södervänd balkong med utsikt över den grönskande innergården med pool. Här kan ni njuta av solens strålar hela dagen. Ett rymligt och väldigt ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och med en social öppen planlösning mot köket. Fullutrustat kök med bland annat diskmaskin, ugn och induktionshäll. Rummet skapar goda ytor för soffgrupp och matbord. Ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng

I ett av föreningens allra bästa lägen hittar vi denna fina och välplanerade 2:a. Lägenheten erbjuder en stor södervänd balkong med utsikt över den grönskande innergården med pool. Här kan ni njuta av solens strålar hela dagen. Ett rymligt och väldigt ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och med en social öppen planlösning mot köket. Fullutrustat kök med bland annat diskmaskin, ugn och induktionshäll. Rummet skapar goda ytor för soffgrupp och matbord. Ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Vidare finns ett stort helkaklat badrum utrustat med kombimaskin och golvvärme. Gott om förvaring i garderober och källarförråd. Här är allt i toppskick huset stod klart 2017. Det finns en hiss som kan ta er raka vägen ner till föreningens garage där laddplatser erbjuds.

Brf Bromma Tracks är en stor och välskött förening på totalt 249 lägenheter. Här är marken friköpt och föreningen godkänner juridisk person som köpare. På ca tre minuter tar ni er till Brommaplan med ett bra utbud av butiker, restauranger, systembolag, bankkontor, frisör, gym m.m. Härifrån kan ni ta tunnelbanans gröna linje in mot T-centralen och från busstorget avgår många bussar ut mot Solna, Sundbyberg, Spånga, Mörby C och Mälaröarna. Även flygbussen till Arlanda och Bromma Flygplats går från Brommaplan. Fem minuter med bil från lägenheten ligger Bromma Blocks med ett 80-tal butiker och restauranger. Kring den natursköna Lillsjön kan ni ta en fin löprunda och här finns också ett bra utegym. SALK erbjuder grustennisbanor och padelbana några minuters promenad ifrån huset.

Varmt välkommen på visning önskar Linn Holmer!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 43 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 619 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Klädesvägen 40-42
Årsredovisning 2022-2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här