Greta Garbos väg 12

Kommande försäljning Gamla Filmstaden Solna kommun

Välkommen till detta boende som bjuder på en planlösning som är genomtänkt och balanserar perfekt mellan öppna, sociala ytor och avskilda privata sovrum. Fönster åt två väderstreck bjuder in ljuset under hela dagen!
Hallen är rymlig med bra förvaring för ytterkläder i direkt anslutning till entrén. I anslutning till hallen ligger det moderna och rymliga och fräscha badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare som placerats under en praktisk arbetsbänk. Bra förvaring finns i kommod, skåp ovan arbetsbänken samt i ett fristående skåp. Under klinkergolvet ligger komfortvärme och en handdukstork erbjuder en varm handduk. Det genomgående köket bjuder på full maskinell utrustning och goda arbetsytor Här finns plats för köksbord vid trevligt fönster. Från köket når ni balkongen som vetter mot lugn gård

Välkommen till detta boende som bjuder på en planlösning som är genomtänkt och balanserar perfekt mellan öppna, sociala ytor och avskilda privata sovrum. Fönster åt två väderstreck bjuder in ljuset under hela dagen!
Hallen är rymlig med bra förvaring för ytterkläder i direkt anslutning till entrén. I anslutning till hallen ligger det moderna och rymliga och fräscha badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare som placerats under en praktisk arbetsbänk. Bra förvaring finns i kommod, skåp ovan arbetsbänken samt i ett fristående skåp. Under klinkergolvet ligger komfortvärme och en handdukstork erbjuder en varm handduk. Det genomgående köket bjuder på full maskinell utrustning och goda arbetsytor Här finns plats för köksbord vid trevligt fönster. Från köket når ni balkongen som vetter mot lugn gård. Vardagsrummet bjuder på en härlig rymd tack vare de stora fönsterpartierna. Här finns plats för valfri möblering så som större soffgrupp och matbord. Sovrummen är rymliga och har plats för förvaring. Genomgående pryds golven av parkett.

GAMLA FILMSTADEN
När ni passerat områdets pampiga entré slås ni av hur lugnt och ostört området är. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Idag blandas bostäder med butiker, kontor och restauranger och skapar ett trivsamt och levande område. Gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Färgsättningen på fasaderna är jordnära och kvarteret är väldigt charmigt och omtyckt. Backstugan är en av många restauranger med hemtrevlig miljö och husmaninspirerad meny. Regissörsvillan serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid. Här finns något för alla smaker italienskt, sushi, thaimat är några alternativ och på helgen kan ni avnjuta en våffla i Portvaktsstugan som ligger precis intill huvudentrén till Filmstaden. I Filmstaden finner ni också Råsundas egen SF-biograf som gör biobesöken både tätare och mer spontana. I området hittar ni också frisör, skrädderi/kemtvätt samt Puls och Tränings gym med generösa öppettider.

MATBUTIK/ SHOPPING
Vid Filmstadens tunnelbanenedgång ligger en ICA-butik och föredrar ni att handla på COOP finns det en affär utanför området bara 1 minut bort på Råsundavägen. För storskalig shopping ligger Mall of Scandinavia bara 15 minuters promenad bort och erbjuder ett brett utbud av modebutiker, flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också ICA Maxi och Hemköp för större matinköp. Det ligger också en ICA Maxi i Solna Business park ca 5 minuter bort med bil.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Från lägenheten tar det mindre än 1 minut att gå till områdets "egen" tunnelbanestation Näckrosen (blå linje). Reser du in till T-centralen tar det ca 11 min, Fridhemsplan 6 min och Kista 5 min. Vid tunnelbanans andra uppgång på Råsundavägen avgår flera bussar däribland buss 515 mot Solna station och Odenplan. Åker du åt andra hållet tar 515 dig till Sundbybergs station. Vid Solna station avgår pendeltåget ut till Arlanda och in till Odenplan som ligger bara ett stopp bort. Pendeltågen nås både från Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.
Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Vid Filmstadens entré finns en öppen bilpool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

GRÖNOMRÅDEN
Naturen finns precis runt knuten. En kort promenad från huset ligger Råstasjön som kantas av en trevlig promenadslinga och intill sjön ligger Solna Rackethall. På andra sidan E18 i Ursviks finns motionsområde med skidspår. Är du golfintresserad finns möjlighet att spela på Ulriksdals golfklubb. Under sommaren beger sig badsugna till Brunnsviken i Hagaparken för ett svalkande dopp. I parken finns utomhusbanor för tennis precis intill vattnet.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 86 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
6 330 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning 2022
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här