Tjärhovsgatan 22, 3tr

Välplanerad och mycket fin etta i populära kvarter!

Kommande försäljning Södermalm - Katarina Sofia Stockholm kommun

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina etta i populära kvarter. Bostaden är väldisponerad med ett ljust rum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök. Hallen är välkomnande och badrummet är kaklat med dusch. Praktisk förvaring erbjuds och takhöjden är 2,70 meter, vilket ger en luftig känsla. Trevligt ljusinsläpp ges från rummets stora fönsterparti som vetter mot lummig grönska från föreningens innegård. Sammanfattningsvis är detta en vacker och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och som passar utmärkt för ensamhushållet. Föreningen är välskött och trevlig med många bekvämligheter för sina boende - så som fyra tvättstugor, innegård med sitt- och grillmöjligheter, soprum samt cykelrum

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina etta i populära kvarter. Bostaden är väldisponerad med ett ljust rum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök. Hallen är välkomnande och badrummet är kaklat med dusch. Praktisk förvaring erbjuds och takhöjden är 2,70 meter, vilket ger en luftig känsla. Trevligt ljusinsläpp ges från rummets stora fönsterparti som vetter mot lummig grönska från föreningens innegård. Sammanfattningsvis är detta en vacker och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och som passar utmärkt för ensamhushållet. Föreningen är välskött och trevlig med många bekvämligheter för sina boende - så som fyra tvättstugor, innegård med sitt- och grillmöjligheter, soprum samt cykelrum.

Bostaden är belägen i det attraktiva SOFO och runt knuten vilar Mosebacke Torg med sina vackra kulturbyggnader. Ett stenkast bort finner ni populära Medborgarplatsen samt Nytorget med mysiga caféer, uteserveringar och restauranger från alla världens hörn.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 17,5 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 199 kr
Mäklare Södermalm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här