Metargatan 9

Kommande försäljning Södermalm - Katarina Sofia Stockholm kommun

Välkommen till Metargatan 9 och denna fantastiska 2rok-lägenhet som är en pärla bland områdets bostäder! Med en smart och välplanerad layout på 34 kvadratmeter erbjuder denna bostad en perfekt kombination av komfort och funktion.

Stig in i den inbjudande hallen som smidigt leder dig vidare till köket. Trots lägenhetens yta är köket generöst tilltaget och erbjuder gott om utrymme för matlagning och förvaring. Enkelheten att röra sig mellan rummen gör vardagen smidig och effektiv. Sovrummet är ett sant fristående utrymme, tillgängligt både från köket och vardagsrummet. Här finns gott om plats för en bekväm säng samt sängbord, vilket skapar en rogivande oas för avkoppling och återhämtning. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet, med tillräckligt med utrymme för både en matgrupp och en mysig soffgrupp. Här kan du umgås med vänner och familj eller bara koppla av och njuta av din favoritbok eller film

Välkommen till Metargatan 9 och denna fantastiska 2rok-lägenhet som är en pärla bland områdets bostäder! Med en smart och välplanerad layout på 34 kvadratmeter erbjuder denna bostad en perfekt kombination av komfort och funktion.

Stig in i den inbjudande hallen som smidigt leder dig vidare till köket. Trots lägenhetens yta är köket generöst tilltaget och erbjuder gott om utrymme för matlagning och förvaring. Enkelheten att röra sig mellan rummen gör vardagen smidig och effektiv. Sovrummet är ett sant fristående utrymme, tillgängligt både från köket och vardagsrummet. Här finns gott om plats för en bekväm säng samt sängbord, vilket skapar en rogivande oas för avkoppling och återhämtning. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet, med tillräckligt med utrymme för både en matgrupp och en mysig soffgrupp. Här kan du umgås med vänner och familj eller bara koppla av och njuta av din favoritbok eller film. Det kaklade badrummet är praktiskt och stilrent, komplett med en bekväm tvättmaskin för extra bekvämlighet i vardagen.

Föreningen har mycket god ekonomi med en låg belåning om 1468kr/kvm samt äger föreningen marken och är en äkta förening. Här bor du med direkt närhet till Skanstull där tunnelbanans gröna linje går och flertalet bussar som tar dig vidare mot både Karolinska, Gullmarsplan och Sergels torg. Ringen köpcentrum erbjuder ett stort utbud av butiker, apotek och mataffär. Alldeles intill Metargatan 9 stannar blå busslinje 3 samt flertalet lokalbussar. I framtiden kommer även den nya tunnelbanestationen att ligga på bekvämt gångavstånd från lägenheten.

Kontakta mäklare vid intresse!

Lägenheten är registrerad som en 1:a, men disponeras idag som en 2:a.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 34 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 680 kr
Mäklare Södermalm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här