Infanterigatan 5, vån 3

Kommande försäljning Västra Skogen Solna kommun

En välplanerad 4:a med två balkonger i en välskött förening. Stambytt fastighet som precis genomgått fasad-, balkong- och fönsterrenovering. Varmt välkomna!

Du bemöts av en öppen och stor entréhall när du kommer in i lägenheten, här har man plats för klädhängare, skohylla och förvaringsskåp. Bostaden har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och valfri möblemang, varav ett tredje sovrum / hemmakontor som har egen utgång till en inglasad balkong. Via hallen tar man sig till köket som har gott om arbetsyta och förvaring samt plats för matbord. Lägenheten har ett helkaklat badrum och även en gäst-WC vilket är bekvämt för både hushållet och gäster. Badrummet är rymligt och har tvättmaskin installerad

En välplanerad 4:a med två balkonger i en välskött förening. Stambytt fastighet som precis genomgått fasad-, balkong- och fönsterrenovering. Varmt välkomna!

Du bemöts av en öppen och stor entréhall när du kommer in i lägenheten, här har man plats för klädhängare, skohylla och förvaringsskåp. Bostaden har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och valfri möblemang, varav ett tredje sovrum / hemmakontor som har egen utgång till en inglasad balkong. Via hallen tar man sig till köket som har gott om arbetsyta och förvaring samt plats för matbord. Lägenheten har ett helkaklat badrum och även en gäst-WC vilket är bekvämt för både hushållet och gäster. Badrummet är rymligt och har tvättmaskin installerad. Kök, gäst-WC och badrum har genomgått stambyte 2009-2012. Vidare till det luftiga vardagsrummet som ger gott om plats för all önskvärd trivselmöblering. Via vardagsrummet tar man sig ut till lägenhetens andra balkong. Den inglasade balkongen förlänger bostadens sociala. Lägenheten har genomgående ljusinsläpp. Bostaden erbjuder också en generös klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter. Utöver de goda förvaringsmöjligheter som lägenheten erbjuder finns det vindsförråd och en matkällare.

Byggnaden har precis genomgått fasad-, balkong och fönsterrenovering. Bostaden är belägen i ett välskött hus som byggdes 1962-64. Föreningen är mycket bra med 746 lägenheter, 54 hyresrätter, låg belåningsgrad och de äger marken. Det finns dessutom både parkeringsplatser och garage, tvättstugor, cykel- & barnvagnsförråd och lokal att hyra för 500 kr/dygn.

Kommunikation
Lägenheten är perfekt belägen i gränslandet mitt mellan Kungsholmen, Vasastan och Solna. Solna centrum ligger intill och där finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och annan service. Precis utanför porten finns en välsorterad ICA, kort promenad till T-banestationen Västra skogen med dubbla linjer som tar dig in till Stockholms city inom ca 7 minuter och flertalet bussar trafikerar längs gatan utanför. För den bilburne tar ni er snabbt ut på E4 som tar dig både norrut och söderut.

Område
Här bor ni i lugnt och mycket trevligt kvarter med direkt närhet till vackra Mälaren. Pampas Marina är ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet och fastigheten är placerad med kort gångavstånd till Mälaren, en perfekt kombination av bad och båtliv med badbryggor, parkområde och promenadstråk. I kvarteren finns det bra butiker, populära restauranger, caféer, bageri, träningscenter, service och shopping. Stora parkområden breder ut sig i närheten av bostaden med en kort promenad till populära Karlberg, Huvudsta 4H-gård och Huvudstabadet. Trevliga lekplatser för barnen och dagis finns i kvarteret.


Denna lägenhet på Infanterigatan 5 är ett perfekt val för den som söker ett hem med smart planering, bekvämlighet och närhet till allt som Solna har att erbjuda.
Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / jacob.habib@notar.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 99 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 571 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Infanterigata 7,9,11
Energideklaration Infanterigatan 2,4,6
Energideklaration Infanterigatan 23
Årsredovisning 2022
Energideklaration Infanterigatan 1,3,5

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här