Bryggvägen 16, 1tr

Stor balkong med Mälarvy - Uteplats mot innergård - Social planlösning - Exklusivt område!

Till salu Gröndal Stockholm kommun

Nu ges möjlighet att förvärva denna trevliga lägenhet i fastighet från 2018 med optimalt läge intill Mälarens vatten. Bostaden har genomgående smakfull interiör med ekparkett på golv och vitmålade väggar. Här finns hall med hatthylla och garderober för förvaring samt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och stor balkong med Mälarglimt. Det stilrena köket i vitt nås med delvis öppen planlösning från vardagsrummet och erbjuder en fullutrustad maskinpark bestående av spishäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin och kyl och frys i fullhöjd. Invid fönsterparti kan större matbord för familjen placeras. Bostaden har två rymliga sovrum med plats för sängar och tillhörande möblering. I det större sovrummet finns förvaring i praktisk klädkammare och från detta rum når man även bostadens stora uteplats mot föreningens innergård

Nu ges möjlighet att förvärva denna trevliga lägenhet i fastighet från 2018 med optimalt läge intill Mälarens vatten. Bostaden har genomgående smakfull interiör med ekparkett på golv och vitmålade väggar. Här finns hall med hatthylla och garderober för förvaring samt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och stor balkong med Mälarglimt. Det stilrena köket i vitt nås med delvis öppen planlösning från vardagsrummet och erbjuder en fullutrustad maskinpark bestående av spishäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin och kyl och frys i fullhöjd. Invid fönsterparti kan större matbord för familjen placeras. Bostaden har två rymliga sovrum med plats för sängar och tillhörande möblering. I det större sovrummet finns förvaring i praktisk klädkammare och från detta rum når man även bostadens stora uteplats mot föreningens innergård. Badrummet är helkaklat i modernt utförande och erbjuder WC, dusch med glasdörrar, tvättställ med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare.

I Brf Gröndal strand finns en takterrass med utsikt över Mälaren på ca 100 kvm där man sommartid kan grilla och anordna fester. Denna terrass blir en optimal plats för alla soldyrkare och utsiktsälskare. Till föreningen hör en trevlig innergård inkapslad mellan de tre husen med grönskande umgängesytor, planteringar och lekplats. Rör du dig någon minut bort finns en park med sittplatser och yta för lek. I föreningen erbjuds även parkeringsmöjligheter i garage med plats för 47 bilar samt ytterligare några platser på gatan. Kostnaden för dessa är 1900 kr/mån. I garaget finns även 32 st laddplatser för elbil. Kostnad för dessa är 1900 kr/mån + el. Cyklar kan parkeras på gårdsplan eller i cykelförråd på garageplan. Utöver det finns det även barnvagnsförråd samt källarförråd. Alla lägenheter i Brf Gröndals Strand är anslutna till Tele2. Det som ingår i månadsavgiften är Tele2 gruppavtal med digital TV, bas, bredband 100/100 och tjänst för IP telefoni.

Ert nya grannskap präglas av en grönskande natur och massor av vattenmiljöer, samtidigt som all närservice finns en kort promenad bort. Ni har sköna möjligheter till svalkande dopp på bara några meters avstånd och vid vattnet väntar badbryggor vid klipporna. Här bor ni med en extrem närhet till Ekensbergs udde och Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. I Gröndals centrum finns allt man kan tänkas behöva så som mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet Lundbergs, florist, Gröndals deli, skomakare och mycket mer. På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns även ytterligare busslinjer, flygbussarna till Arlanda och tunnelbanans röda linje.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 5 495 000 kr 66 205 kr/kvm
Boarea 83 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 572 kr
Mäklare Liljeholmen

Ansvarig mäklare

Signe Caroline Sjövall

0708-99 79 72 signecaroline.sjovall@notar.se Läs mer om mig

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Ekonomisk plan
Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här