Abrahamsbergsvägen 73

Trivsam tvåa med balkong i sydväst!

Till salu Bromma - Abrahamsberg Stockholm kommun

ACCEPTERAT PRIS! Ring för tidsbokad visning 0708-677019. Välkommen till denna trivsamma tvåa belägen i hjärtat av Abrahamsberg. Lägenheten har fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti och utgång till balkongen med utsikt över grönska som ger ett insynsskyddat läge. Rummet har flertalet möbleringsalternativ och inrymmer både soffgrupp och matgrupp om man så önskar. Köket är stilrent inrett med vita skåpsluckor och gott om arbetsyta. Här finns all maskinell utrustning som kan önskas med ny diskmaskin från 2022, gasspis, elugn och kyl/frys

ACCEPTERAT PRIS! Ring för tidsbokad visning 0708-677019. Välkommen till denna trivsamma tvåa belägen i hjärtat av Abrahamsberg. Lägenheten har fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti och utgång till balkongen med utsikt över grönska som ger ett insynsskyddat läge. Rummet har flertalet möbleringsalternativ och inrymmer både soffgrupp och matgrupp om man så önskar. Köket är stilrent inrett med vita skåpsluckor och gott om arbetsyta. Här finns all maskinell utrustning som kan önskas med ny diskmaskin från 2022, gasspis, elugn och kyl/frys. Det stora och rymliga sovrummet ligger ostört mot grönska och har plats för dubbelsäng, nattduksbord, hyllor m.m. Här finns gott om förvaring tack vare inbyggda garderober och en klädkammare. Helkaklat och stambytt badrum med bl.a. dusch, handdukstork, golvvärme, fönster som ger vädringsmöjlighet samt förberett för tvättmaskin. En rymlig och välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt skor. Lägenheten har även ett tillhörande källarförråd. Denna bostad vill ni inte missa!

Brf Psalmboken 3 är en välskött förening med en god ekonomi som ligger i mitten av Abrahamsberg. Lån per kvm ligger enligt senaste årsredovisningen endast på 4 683 kr/kvm. I huset finns en fräsch tvättstuga och det finns ett rymligt barnvagnsförråd/cykelförråd. Fastigheten, som byggdes på slutet av 30-talet, är välskött och byggd enligt dåtidens tankesätt. Funktionellt tegelbeklätt smalhus med genomgående planlösningar och där man byggt med hänsyn till naturen. Miljön kring fastigheten är vacker och består av områdets karakteristiska tallar och fina berghällar som präglar boendet. Granne med fastigheten ligger den populära kvartersrestaurangen Brasserie Maison som bjuder på en franskinspirerad meny och ner mot Brommaplan ligger den nyöppnade restaurangen Tunnlandet. På bara 5 minuters promenad så når man Abrahamsbergs lilla centrum med matbutik, caféer, butiker etc. Från Abrahamsberg går tunnelbanans gröna linje mot Stockholms innerstad vilket tar cirka 18 minuter. Även närhet till gamla Bromma med mysiga Ålstensgatan där man finner Stockholms bästa glass på Gelato Scarfó samt flertalet restauranger och mycket annat. Solviksbadet och Nockebyklipporna är en favorit om varma sommardagar samt Ålstens Marina som serverar goda middagar med vacker Mälarvy.

Lägenheten har ett tillhörande källarförråd som är uppmätt till ca 4,65 kvm.
Lägenhetens balkong är ca 2,5 kvm.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 700 000 kr 57 447 kr/kvm
Boarea 47 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 758 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar Brf Psalmboken 3
Energideklaration Abrahamsbergsvägen 69-73
Brf Psalmboken 3, 716419-7068 - Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här