Klyvarvägen 5, 3tr

Vindsvåning - Låg avgift - Toppskick - Fri andrahandsuthyrning!

Kommande försäljning Gröndal Stockholm kommun

I trevligt 30-tals hus i populära och mysiga Gröndal finner du denna fantastiska vindsvåning i absolut toppskick på 108 kvm bruksarea (BOAREA+BIAREA). Här bor man med grönska inpå husknuten och med endast ett stenkast från härliga Gröndal strand med brygga mot Mälarens vatten. Gröndal är känt för sina härliga omgivningar och känns som en småstad precis utanför tullarna med allt vad det innebär. Denna våning är totalrenoverad och erbjuder stilrena färgval och har ett läckert, modernt utförande. Hår får man även ett generöst ljusinsläpp tack vare härliga fönsterpartier och en läcker rymd. Svarta detaljer är genomgående och ger en modern touch till varje rum och är en röd tråd genom hela bostaden med en enhetlig och sofistikerad design. Denna vindsvåning är den ultimata kombinationen av stil, rymd och exklusivitet och erbjuder en lyxig bostadsupplevelse i särklass

I trevligt 30-tals hus i populära och mysiga Gröndal finner du denna fantastiska vindsvåning i absolut toppskick på 108 kvm bruksarea (BOAREA+BIAREA). Här bor man med grönska inpå husknuten och med endast ett stenkast från härliga Gröndal strand med brygga mot Mälarens vatten. Gröndal är känt för sina härliga omgivningar och känns som en småstad precis utanför tullarna med allt vad det innebär. Denna våning är totalrenoverad och erbjuder stilrena färgval och har ett läckert, modernt utförande. Hår får man även ett generöst ljusinsläpp tack vare härliga fönsterpartier och en läcker rymd. Svarta detaljer är genomgående och ger en modern touch till varje rum och är en röd tråd genom hela bostaden med en enhetlig och sofistikerad design. Denna vindsvåning är den ultimata kombinationen av stil, rymd och exklusivitet och erbjuder en lyxig bostadsupplevelse i särklass.

Här erbjuds tre rum som kan disponeras som sovrum. Vidare finns ett badrum med WC, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Detta lämnar ett exklusivt intryck med kakel i marmormönster i kombination med svarta detaljer. Köket är i en smakfull beige färg och är utrustat med svarta beslag, vilket ger en stilren kontrast. Här finns en fullutrustad maskinpark bestående av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, infälld mikrovågsugn, infälld ugn samt spishäll. Lägenheten har en öppen och luftig känsla tack vare takfönstren som släpper in rikligt med naturligt ljus.

Bostadsrättsföreningen Gröndal 1 består av 12 st lägenheter varav 2 st hyresrätter. Föreningen äger marken och tack vare hyresrätter så inbringar det kapital varje månad för föreningen samt framtida tillgång vid avyttring. Huset är totalrenoverat 2021 med bland annat stambyte och renovering av tak, fasad och el. Kommande renoveringar är fönster vilka är besiktigade och förväntas vara i bra skick ca 10 år ytterligare. Fiber är indraget och man tecknar själv leverantör. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning och även juridisk person som köpare. Lånen är låsta med en 5-årig ränta på 2,9% vilket skapar en trygghet och god ekonomi samt med fördel att kunna ha låga avgifter till de boende. Föreningen har även en avtalad ränterabatt på 1,2% (se informationsblad under dokument). Det finns tvättstuga, förråd och en trevlig innergård med plats för utemöbler och exempelvis grill. Parkering finns på omkringliggande gator, taxa 4.

Ditt nya grannskap präglas av en grönskande natur och härliga vattenmiljöer, samtidigt som all närservice finns en kort promenad bort. Det finns sköna möjligheter till svalkande dopp runt kvarteret och vid vattnet väntar badbryggor vid klipporna. Här bor man med en extrem närhet till Ekensbergs udde och Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 strax nedanför bostaden samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. I Gröndals centrum finns allt man kan tänkas behöva så som mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet Lundbergs, florist, Gröndals deli, skomakare och mycket mer. Nedanför på Gröndalsvägen finns även konditoriet Thelins och nyöppnad pizzeria. På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger, Systembolaget och matbutiker. Väl där finns även ytterligare busslinjer, flygbussarna till Arlanda och tunnelbanans röda linje. Korsar man Liljeholmsbron når man Södermalms första anhalt Hornstull med en härlig puls där man hittar flertalet restauranger, caféer och trevliga Tantolunden.

Denna bostad måste upplevas på plats - varmt välkommen att boka in dig på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 59 kvm
Antal rum 3.5 rum
Biarea 49 kvm
Avgift
3 492 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Ekonomisk plan
Bankerbjudande

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här