Tjärhovsgatan 50

Ljuvlig sekelskiftes 2a i en stabil förening!

Kommande försäljning Södermalm - Katarina Sofia Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna supertrevliga 2a på Tjärhovsgatan 50. Här bor ni med bästa läget med närhet till både kommunikationer och stadsliv!

Lägenheten bjuder på fina sekelskiftesdetaljer från byggåret 1883. Fint brädgolv löper genom lägenheten och takhöjden är mycket generös. Djupa fönsternischer samt spegeldörrar finns i lägenheten. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Lättmöblerat vardagsrum med ljusinsläpp från 2 stora fönster, här finns plats för soffgrupp, bord och övrigt möblemang. Badrummet är fräscht och helkaklat och har badkar, golvvärme, handfat med kommod samt wc och tvättmaskin

Varmt välkomna till denna supertrevliga 2a på Tjärhovsgatan 50. Här bor ni med bästa läget med närhet till både kommunikationer och stadsliv!

Lägenheten bjuder på fina sekelskiftesdetaljer från byggåret 1883. Fint brädgolv löper genom lägenheten och takhöjden är mycket generös. Djupa fönsternischer samt spegeldörrar finns i lägenheten. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Lättmöblerat vardagsrum med ljusinsläpp från 2 stora fönster, här finns plats för soffgrupp, bord och övrigt möblemang. Badrummet är fräscht och helkaklat och har badkar, golvvärme, handfat med kommod samt wc och tvättmaskin. Fullt utrustat kök med diskmaskin, spis och ugn, kyl och frys samt smarta förvaringslösningar, plats finns för matbord och stolar.

Här bor ni med ett perfekt läge mellan Nytorget, Slussen och Medborgarplatsen. Ett drömläge oavsett om man vill ha lugn och ro eller om man vill ha nära till uteliv, kommunikationer och stadspuls. Mycket härlig och trivsam känsla i hela bostaden och ett drömmigt läge på Södermalm! Möjlighet till garage finns också i Stigbergsgaraget via Stockholm P, perfekt för gäster och man kan även hyra fast plats vid behov. Lägenheten ligger på en attraktiv adress. Bara några hundra meter bort når ni ICA, systemet, bagerier, caféer och restauranger/barer. Ni har även närhet till Vitabergsparkens grönområden och kulturkvarter samt Fjällgatan med dess oslagbara panoramautsikt över Stockholms stad, Skeppsholmen och Djurgården. Goda kommunikationer finns i direkt närhet med bland annat blåbuss 2 och 3 utanför dörren till stan/slussen samt gångavstånd till slussen och Medborgarplatsen där även tunnelbanan går. Ny tunnelbanestation Sofia är under uppbyggnad och kommer göra det ännu smidigare framöver.

Kontakt mäklare Hanna Lundin på 070 731 74 70 för mer info!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 54 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
1 650 kr
Mäklare Södermalm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här