Bäckalyckevägen 35B

Charmig tvårumslägenhet med härlig balkong och bekväm livsmiljö med närhet till stadens puls!

Till salu Bäckalyckan Jönköping kommun

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet belägen på våning 2 i en välskött bostadsrättsförening på det attraktiva området Bäckalyckan. Lägenheten bjuder på en behaglig atmosfär och är genomgående i mycket gott skick, redo att bli ditt nya hem.

När du kliver in genom dörren möts du av en möblerbar hall som välkomnar dig in i det övriga boendet. Från hallen leder en dörr ut till den rymliga balkongen om cirka 10 kvadratmeter. Balkongen är en fridfull plats där du kan njuta av kvällssolen och av utsikt över den gröna trädgården som breder ut sig på baksidan av huset. Köket är modernt och fullt utrustat med vita skåpsluckor som ger en fräsch känsla. Här finns gott om arbetsyta och förvaringsutrymme för att tillaga och förvara dina favoriträtter. Vardagsrummet är ljust och rymligt, vilket ger dig möjlighet att inreda med en bekväm soffgrupp för avkoppling och en matsalsdel för trevliga middagar med vänner och familj

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet belägen på våning 2 i en välskött bostadsrättsförening på det attraktiva området Bäckalyckan. Lägenheten bjuder på en behaglig atmosfär och är genomgående i mycket gott skick, redo att bli ditt nya hem.

När du kliver in genom dörren möts du av en möblerbar hall som välkomnar dig in i det övriga boendet. Från hallen leder en dörr ut till den rymliga balkongen om cirka 10 kvadratmeter. Balkongen är en fridfull plats där du kan njuta av kvällssolen och av utsikt över den gröna trädgården som breder ut sig på baksidan av huset. Köket är modernt och fullt utrustat med vita skåpsluckor som ger en fräsch känsla. Här finns gott om arbetsyta och förvaringsutrymme för att tillaga och förvara dina favoriträtter. Vardagsrummet är ljust och rymligt, vilket ger dig möjlighet att inreda med en bekväm soffgrupp för avkoppling och en matsalsdel för trevliga middagar med vänner och familj. I lägenheten finns även ett fräscht helkaklat duschrum med wc samt ett sovrum.

Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil. I avgiften ingår uppvärmning, vatten, hushållsel och en parkeringsplats. Föreningen har också nyligen installerat solceller.

Området runt Bäckalyckan är centralt beläget med gång- och cykelavstånd till Jönköpings stadskärna. Intill ligger också Jönköpings Stadspark, en vacker oas med strövområden, djur och lekparker för barnen att utforska. I närområdet finns även mataffärer med generösa öppettider, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 500 000 kr 33 333 kr/kvm
Boarea 75 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 466 kr
Mäklare Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

årsredovisning 2023
stadgar 2006, brf pelikanen 1 i jkpg
Frågelista - bilaga överlåtelseavtal

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här