Borgbacken 2

Smart planerad 2:a i populärt område!

Till salu Segeltorp Huddinge kommun

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Borgbacken 2!

Perfekt för den som söker en välplanerad tvåa. Generöst med fönster och ljusinsläpp som ger den härliga känslan i lägenheten. Rymlig hall med klinkergolv och inbyggd klädgarderob. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är den perfekta lösningen i denna lägenhet för den som gillar att umgås samtidigt som man jobbar i köket. Köket är utrustat med diskmaskin, microugn, spis, kyl och frys mm. I sovrummet finns det garderober samt gott om plats för en dubbelsäng, det gör att sovrummet är både stort och praktiskt. Helkaklat badrum med takdusch, glasväggar och fräscha ytskikt

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Borgbacken 2!

Perfekt för den som söker en välplanerad tvåa. Generöst med fönster och ljusinsläpp som ger den härliga känslan i lägenheten. Rymlig hall med klinkergolv och inbyggd klädgarderob. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är den perfekta lösningen i denna lägenhet för den som gillar att umgås samtidigt som man jobbar i köket. Köket är utrustat med diskmaskin, microugn, spis, kyl och frys mm. I sovrummet finns det garderober samt gott om plats för en dubbelsäng, det gör att sovrummet är både stort och praktiskt. Helkaklat badrum med takdusch, glasväggar och fräscha ytskikt. Balkong med riktning mot baksidan och plats för utemöbler finns.

Bor man här har man nära till allt. I direkt närhet ligger E4/E20 som smidigt och snabbt tar dig till Stockholm eller Södertälje. Väldigt goda kommunikationer inom den kommunala trafiken i området så som bussar ett stenkast bort och tunnelbanan 10 minuters promenad. För den som vill ta sig till ett gym så finns det även ett gym i närheten (Fitness world) cirka 700m bort.
I det barnvänliga området finns det många skolor inom 1 km räckhåll: Internationella Engelska Skolan i Skärholmen, Segeltorpsskolan, samt förskolor: Förskola Smista, Förskola Ängeln och Segeltorps Öppna Förskola. Lekplatsen Parkleken Kulan finns cirka 1 km från bostaden. På gångavstånd når ni även Zetas trädgård som är en väldigt populär plats under sommaren.
Segeltorp vårdcentral och apotek ligger bara 10 minuters promenadavstånd bort.
Gillar man shopping och upplevelser ligger Kungens Kurva bara 5 min bort med bil. Trots närheten till motorväg och shopping är aldrig naturen långt borta. Precis intill ligger Gömmarens naturreservat som erbjuder ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 835 000 kr 50 274 kr/kvm
Boarea 36,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 463 kr
Visningar

måndag 11 december kl. 18:15 - 18:45

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

måndag 11 december kl. 18:15 - 18:45

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här