Enevägen 34

Optimalt planerad gaveltvåa med stor balkong i söder!

Till salu Spånga - Flysta Stockholm kommun

ACCEPTERAT PRIS! Hjärtligt välkomna till denna mycket trivsamma och välplanerade 2:a! Tack vare att lägenheten är belägen på gaveln av fastigheten med fönster i två väderstreck är det ett underbart ljusflöde i hela bostaden. Från vardagsrummet når man utgången till den väl tilltagna balkongen i bästa söderläge där man kan njuta av solens strålar hela dagen. Lättmöblerat vardagsrum som rymmer soffgrupp, arbetshörna, bokhyllor och matbord om så önskas. Stilrent kök med gott om arbetsyta och förvaring bakom vita skåpluckor. Utrustat med spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin och rostfri kyl/frys. I köket finns utrymme för matplats invid fönster för ca 4 personer. Vidare finns ett sovrum med ljusgrå väggar som med enkelhet rymmer en dubbelsäng och nattduksbord

ACCEPTERAT PRIS! Hjärtligt välkomna till denna mycket trivsamma och välplanerade 2:a! Tack vare att lägenheten är belägen på gaveln av fastigheten med fönster i två väderstreck är det ett underbart ljusflöde i hela bostaden. Från vardagsrummet når man utgången till den väl tilltagna balkongen i bästa söderläge där man kan njuta av solens strålar hela dagen. Lättmöblerat vardagsrum som rymmer soffgrupp, arbetshörna, bokhyllor och matbord om så önskas. Stilrent kök med gott om arbetsyta och förvaring bakom vita skåpluckor. Utrustat med spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin och rostfri kyl/frys. I köket finns utrymme för matplats invid fönster för ca 4 personer. Vidare finns ett sovrum med ljusgrå väggar som med enkelhet rymmer en dubbelsäng och nattduksbord. Här finns flertalet garderober för klädförvaring. Mycket fräscht och helkaklat badrum med bland annat takdusch och handfat med kommod. Rymlig hall med en väldigt praktisk skjutdörrsgarderob inrett med ELFA system. Genomgående ekparkett i bostaden och utrustat med säkerhetsdörr. Välskött fastighet som totalrenoverades 2010 så här är det bara att flytta in och trivas direkt!

Flysta är ett väldigt lugnt villaområde nära naturen. Kort promenad till Coop med bra utbud av ekologiska varor, thairestaurang och pizzeria. Vid Spångavägen finner ni utmärkta busskommunikationer som snabbt och smidigt tar er till pendeln vid Spånga C (Härifrån kan ni ta pendeln till Odenplan på 10 min och T-Centralen på 13 min. Eller till Brommaplan med gröna linjens t-bana, affärer och övrig service. En liten bit bort ligger även Bromma Blocks med ca 80 butiker och en mängd övrig service.

Varmt välkomna på visning!

Säljaren har uppmätt balkongen till ca 2,3kvm och källarförrådet till ca 0,9kvm.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 850 000 kr 34 906 kr/kvm
Boarea 53 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 204 kr
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Energideklaration Enevägen 34
Stadgar Brf Gården 17
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här