Svängrumsgatan 79

Högst upp i huset med högt i tak och stor terass!

Kommande försäljning Flatås Göteborg kommun

I mitten av Flatås park tre nyproducerade hus finner vi Svängrumsgatan 79. En svanenmärkt byggnad där funktion möter finess.

Dessa 84 kvadratmeter är välplanerade och ger dig till och med möjlighet att göra ett sista fjärde rum om du önskar. Du möts av en otrolig rymd i vardagsrummet som i kombination med det öppna köket och de stora vidsträckta fönsterna ger ett otroligt ljusinsläpp. Köket har gott om arbetsyta och har även en stilren köksö för det extra. Från det stora vardagsrummet når du ut till den fantastiska terassen som sträcker sig över hela lägenhetens fasad. Du har plats för sittgrupper, möbler, matbord och har en stor markis som kan skydda mot de varmaste dagarna

I mitten av Flatås park tre nyproducerade hus finner vi Svängrumsgatan 79. En svanenmärkt byggnad där funktion möter finess.

Dessa 84 kvadratmeter är välplanerade och ger dig till och med möjlighet att göra ett sista fjärde rum om du önskar. Du möts av en otrolig rymd i vardagsrummet som i kombination med det öppna köket och de stora vidsträckta fönsterna ger ett otroligt ljusinsläpp. Köket har gott om arbetsyta och har även en stilren köksö för det extra. Från det stora vardagsrummet når du ut till den fantastiska terassen som sträcker sig över hela lägenhetens fasad. Du har plats för sittgrupper, möbler, matbord och har en stor markis som kan skydda mot de varmaste dagarna.

I lägenheten finns två sovrum där master bedroom har en egen klädkammare. Rummen ligger i ett skyddat läge och har gott om förvaring.

Låter det här intressant? Hör gärna av dig för att veta mer!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 84 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 815 kr
Mäklare Göteborg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här