Släggbacken 1

Välplanerad 3:a! Stambytt badrum 2021!

Kommande försäljning Huvudsta Solna kommun

Varmt välkomna till denna unika lägenhet på Släggbacken 1, 3:a om 73kvm. Denna hörnlägenhet har insynsfritt sovrum som rymmer dubbelsäng, förvaring samt möblemang om man önskar. I hallen finner man inbyggd förvaring samt plats för klädhängare och skohylla. Vidare tar man sig till köket, med en fantastisk utsikt. Det ljusa och insynfria köket har gott om förvaring och arbetsyta. Lägenheten har separat kök och vardagsrum. Köket har en dörr till lägenhetens andra sovrum

Varmt välkomna till denna unika lägenhet på Släggbacken 1, 3:a om 73kvm. Denna hörnlägenhet har insynsfritt sovrum som rymmer dubbelsäng, förvaring samt möblemang om man önskar. I hallen finner man inbyggd förvaring samt plats för klädhängare och skohylla. Vidare tar man sig till köket, med en fantastisk utsikt. Det ljusa och insynfria köket har gott om förvaring och arbetsyta. Lägenheten har separat kök och vardagsrum. Köket har en dörr till lägenhetens andra sovrum. Det andra sovrummet används idag som ett arbetsrum som bilderna visar. Det helkaklade badrummet är stambytt 2020/2021 och är i fantastiskt skick. Öppet och stort vardagsrum med stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp och möjlighet för större soffa och matbord. Balkongen har utsikt mot lummiga träd som finns på innergården och här skulle man verkligen vilja njuta av morgonkaffet. Färgvalet som väggarna har genom hela lägenheten ger lägenheten en mer exklusiv känsla.

På Släggbacken 1 bor Ni i ett centralt läge med närhet till det allra mesta. På kort och smidigt promenadavstånd nås t-banan, bussar samt Huvudsta Centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Det tar 9 min till T-centralen och 6 min till Fridhemsplan samt 4 min till Sundbyberg. Här bor ni nära till förskolor och skolor samt Skytteholmsparken som erbjuder lek för barnen.

Shoppingsintresserade har närhet till Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingsdestination och öppnades år 2015. Med sitt stora utbud av 250 butiker, konceptbutiker, restauranger, nöje och arkitektur är det något utöver det vanliga.
För Er som söker än mer shopping är det gångavstånd till Solna Centrum. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Från oktober 2013 så har även tvärbanan börjat trafikera sträckan mellan Alvik - Solna Centrum och under hösten 2014 har sträckan förlängts till Solna Station.

Vid Huvudsta gård finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. I populära Pampas Marina finns en båtklubb med vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen. I närheten hittar ni också Huvudstabadet, Solnas största tempererade utomhusbad med 50 m bassäng.

Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / jacob.habib@notar.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 73 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 379 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här