Sandalettgatan 28

Välplanerad och social tvåa

Kommande försäljning Älvsjöstaden Stockholm kommun

Välkommen till denna hemtrevliga och moderna tvåa om 55 kvm på första våningen! Här bor du i en lägenhet med fina materialval och ett ljuvligt genomgående ljusinsläpp från de större fönsterpartierna. I entrén möts du av en välkomnande hall som leder in till en väldisponerad och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns goda möjligheter till större middagsbjudningar med nära och kära. På den soliga balkongen kan du avnjuta en härlig måltid. Från köket nås det rymliga sovrummet med möjlighet till bra förvaringsmöjligheter utan att det upplevs trångt. Ytterligare förvaring finns i anslutning till hallen där klädkammaren/kontoret finns tillgängligt med ljusinsläpp från ett mindre fönster. Badrummet är helkaklat med fina materialval

Välkommen till denna hemtrevliga och moderna tvåa om 55 kvm på första våningen! Här bor du i en lägenhet med fina materialval och ett ljuvligt genomgående ljusinsläpp från de större fönsterpartierna. I entrén möts du av en välkomnande hall som leder in till en väldisponerad och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns goda möjligheter till större middagsbjudningar med nära och kära. På den soliga balkongen kan du avnjuta en härlig måltid. Från köket nås det rymliga sovrummet med möjlighet till bra förvaringsmöjligheter utan att det upplevs trångt. Ytterligare förvaring finns i anslutning till hallen där klädkammaren/kontoret finns tillgängligt med ljusinsläpp från ett mindre fönster. Badrummet är helkaklat med fina materialval. Det här är det perfekta boendet för singel eller par.

En kort promenad från lägenheten ligger Älvsjö centrum som erbjuder full service med bl.a. gym, vårdcentral, MVC, BVC, apotek, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. I närområdet finns även flertalet populära förskolor, skolor och parker. Området har mycket goda kommunikationer med flera busslinjer mot t.ex Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen. Från Älvsjö station går det att ta pendeln till T-centralen på ca 10 minuter. Tunnelbanan planeras även att byggas ut till Älvsjö inom några år.

Välkommen hem!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 55 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 382 kr
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Brf Dublonen - bostadsfakta
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här