Avestagatan 14

Välplanerad fyra med spektakulär takhöjd och två balkonger

Till salu Spånga - Solhem Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna attraktiva gavelfyra med slående takhöjd och två balkonger. Lägenheten ligger med ett ensamt majestät fyra trappor upp med ett fint gavelläge mot söder och fina ljusinläpp i tre väderstreck. De många ljusinsläppen skänker ett mycket fint ljus i hela lägenheten. Lägenheten har ett underbart vardagsrum med spektakulär takhöjd och utgång till en av lägenhetens två balkonger. Fräscht kök med gott om plats för ett matbord. Master bedroom med fin takhöjd och utgång till den större balkongen med fritt sydvästläge. Badrummet är rymligt och utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och golvvärme

Varmt välkomna till denna attraktiva gavelfyra med slående takhöjd och två balkonger. Lägenheten ligger med ett ensamt majestät fyra trappor upp med ett fint gavelläge mot söder och fina ljusinläpp i tre väderstreck. De många ljusinsläppen skänker ett mycket fint ljus i hela lägenheten. Lägenheten har ett underbart vardagsrum med spektakulär takhöjd och utgång till en av lägenhetens två balkonger. Fräscht kök med gott om plats för ett matbord. Master bedroom med fin takhöjd och utgång till den större balkongen med fritt sydvästläge. Badrummet är rymligt och utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och golvvärme. Två ytterligare sovrum finns vid den inre hallen.

Mått enligt säljaren:

Lilla balkongen: 2,40x1 m
Stora balkongen: 3,85x1,90 m

Förrådet: 2,6x1,95 m

Föreningen är mycket välskött med fina, påkostade huskroppar och en trivsam och välskött innergård med lekytor. Föreningen har en stor tvättstuga och en övernattningslägenhet med fyra sängplatser samt flera cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har idag hela 87 p-platser inklusive 6 gästplatser, antingen med el eller utan el för 300-450 kr/mån.

Läget är mycket bra med ett lagom promenadavstånd till Spånga Torg med alla sina mysiga småbutiker och restauranger. Favoriter bland dessa kan nämnas Spånga konditori med den tidigare årets bagare-vinnaren Gabriel Di Grado och Dennis kött Här finns också den populära puben Caledonian Inn, välsorterade matbutiker, frisör, Pressbyrå m.m. Kommunikationerna är mycket bra med pendeltåget som tar in till Odenplan på endast 10 minuter och T-Centralen på 13 minuter samt flertalet busslinjer mot Brommaplan, Kista, Sundbyberg m.m. I närområdet finns flera populära grundskolor som Solhemsskolan, Kunskapsskolan och Solhemsängens skola, Spånga gymnasium och flera förskolor. För barnen och idrottsintresserade vuxna finns det bra möjligheter att utöva sin idrott. Stora Spånga IP har flera fullstora fotbollsplaner, ishall, inomhushall, utegym och löpbanor på vilka man ordnar skidspår på vintern. Mitt bland villabebyggelsen ligger den fina gräsplanen Gläntan. På ett kort promenadavstånd från lägenheten finns både Puls och Träning och Fitness24seven.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 000 000 kr 41 451 kr/kvm
Boarea 96,5 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
7 007 kr
Visningar

söndag 10 december kl. 12:45 - 13:15

Anmäl dig till visningen för en bättre service!

Boka

måndag 11 december kl. 18:15 - 18:45

Anmäl dig till visningen för en bättre service!

Boka
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 10 december kl. 12:45 - 13:15

Anmäl dig till visningen för en bättre service!

Boka

måndag 11 december kl. 18:15 - 18:45

Anmäl dig till visningen för en bättre service!

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Energideklaration Solhem 1
Årsredovisning Brf Solhem 1, 2022
Brf Solhem 1 stadgar 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här