Drottningholmsvägen 360

Totalrenoverad och påkostad 2:a högst upp i huset!

Kommande försäljning Bromma - Riksby Stockholm kommun

Hjärtligt välkomna till denna optimalt planerade fina 2:a i absolut toppskick! Hela lägenheten är totalrenoverad under de senaste åren så här är det bara att flytta in och trivas direkt. Lägenheten bjuder på ett lättmöblerat vardagsrum som badar i ljus tack vare att bostaden är belägen högst upp i fastigheten. Härifrån nås utgången till den härliga balkongen i söder med sol hela dagen. Stilrent renoverat och påkostat kök med vita skåpluckor. Bänkskiva i sten med ljust kakel ovan arbetsytorna. Fullutrustat med diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, induktionshäll och rostfri kyl/frys. I köket finns utrymme för matplats invid fönster

Hjärtligt välkomna till denna optimalt planerade fina 2:a i absolut toppskick! Hela lägenheten är totalrenoverad under de senaste åren så här är det bara att flytta in och trivas direkt. Lägenheten bjuder på ett lättmöblerat vardagsrum som badar i ljus tack vare att bostaden är belägen högst upp i fastigheten. Härifrån nås utgången till den härliga balkongen i söder med sol hela dagen. Stilrent renoverat och påkostat kök med vita skåpluckor. Bänkskiva i sten med ljust kakel ovan arbetsytorna. Fullutrustat med diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, induktionshäll och rostfri kyl/frys. I köket finns utrymme för matplats invid fönster. Vidare finns ett trivsamt sovrum med målade väggar, platsbyggda garderober samt gott om utrymme för dubbelsäng samt annat möblemang. Otroligt fräscht badrum från 2023 med stort duschutrymme, handukstork och golvvärme. Välkomnande hall med nypolerat klinkergolv i original. Smidig walk-in closet för enkel klädförvaring och tillgång till stort källarförråd. Mycket fina ytskikt med genomgående 1-stavsparkett i hela bostaden. Säkerhetsdörr finns som inte enbart ger en ökad trygghet utan även en god ljudisolering. Här har ingenting lämnats åt slumpen - så varmt välkomna på visning!

Föreningen Brickbandet är en av Brommas största och äldsta föreningar med 558 lägenheter och mycket god ekonomi och låga avgifter där både tv & bredband ingår. Föreningslokal att hyra finns i föreningen. Låg belåning med endast 2344kr/kvm!

Här bor du helt optimalt mitt i Bromma med närhet till både kommunikationer, närservice och natur. Lägenheten är belägen bara ett stenkast från Abrahamsberg med gröna linjens tunnelbana som tar dig in till T-centralen på 16 minuter. Några minuters promenad till Brommaplan med ett bra utbud av butiker, restauranger, systembolag bankkontor, frisör, gym m.m. Även härifrån kan ni ta tunnelbanans gröna linje in mot stan och från busstorget avgår många bussar ut mot Solna, Sundbyberg, Spånga, Mörby C och Mälaröarna. Även flygbussen till Arlanda och Bromma Flygplats går från Brommaplan. Fem minuter med bil från lägenheten ligger Bromma Blocks med ett 80-tal butiker och restauranger. Kring den natursköna Lillsjön kan ni ta en fin löprunda och här finns också ett bra utegym. SALK erbjuder grustennisbanor och padelbana en liten bit ifrån huset.

Hjärtligt välkomna på visning önskar Linn Holmer!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 51 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 117 kr
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar Brf Brickbandet
Energideklaration Riksbyvägen 6-14
Energideklaration Drottningholmsvägen 356-364
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här