Domarvägen 14

Fantastisk 3:a med ljuvligt ljusinsläpp - balkong i söderläge!

Till salu Huddinge centralt Huddinge kommun

Varmt välkomna till Domarvägen 14!

Nu har jag nöjet att presentera denna fantastiska bostad om 72kvm med alla rätt!
Här bor ni i en svårslagen bostad i ett härligt område och i en ekonomisk stark förening. Bostaden är välgenomtänkt med vackra originaldetaljer och suveränt planerad. Direkt när ni kliver in I hallen så möts ni av hur mycket förvaring som finns, här finns hatthylla samt skoställ för avhängning. Utöver det finns flertalet inbyggda garderober i original samt en stor klädkammare/ förråd. Till vänster i anslutning till hallen finner ni bostadens badrum som är stambytt och fantastiskt ljust! Badrummet är utrustat med badkar, wc, spegelskåp för förvaring samt tvättmaskin för extra komfort. I denna bostad har ni två stora sovrum, det största sovrummet erbjuder mycket ljusinsläpp och där finns två dörrar från kök och vardagsrum. Det mindre sovrummet rymmer med lätthet dubbelsäng, garderob samt annat önskat möblemang

Varmt välkomna till Domarvägen 14!

Nu har jag nöjet att presentera denna fantastiska bostad om 72kvm med alla rätt!
Här bor ni i en svårslagen bostad i ett härligt område och i en ekonomisk stark förening. Bostaden är välgenomtänkt med vackra originaldetaljer och suveränt planerad. Direkt när ni kliver in I hallen så möts ni av hur mycket förvaring som finns, här finns hatthylla samt skoställ för avhängning. Utöver det finns flertalet inbyggda garderober i original samt en stor klädkammare/ förråd. Till vänster i anslutning till hallen finner ni bostadens badrum som är stambytt och fantastiskt ljust! Badrummet är utrustat med badkar, wc, spegelskåp för förvaring samt tvättmaskin för extra komfort. I denna bostad har ni två stora sovrum, det största sovrummet erbjuder mycket ljusinsläpp och där finns två dörrar från kök och vardagsrum. Det mindre sovrummet rymmer med lätthet dubbelsäng, garderob samt annat önskat möblemang. Vardagsrummet är stort med en härlig sällskapsatmosfär! Vardagsrummet har vackert trägolv i original. I vardagsrummet finns också bostadens hjärta, den helt fantastiska balkongen med dubbeldörrar! Balkongen är oslagbar, och här kan ni inte annat än älska utsikten. Ni har grönskande utsikt mot innergården och områdets kanske bästa solläge! Utöver det är insynen i bostaden marginell. Bostadens kök är inte bara fantastiskt vackert och strålar i en vacker gulkulör, utan det bjuder också på goda förvaringsmöjligheter, komfort och funktion. Det är utrustad med allt ni kan tänkas behöva, såsom kyl/ frys, ugn, ny fläktycket, förvaring i form av över- samt underskåp och självklart finns här diskmaskin. I denna bostad har ingenting lämnats åt slumpen, allt är väl gjort och genomtänkt! I bostaden har ni gott om förvaring och förvaringslösningar, men utöver alla dessa kvalitéer så har ni också tre förråd som tillhör bostaden!! Dessa av den större storleken och något som följer med till nästa lyckliga bostadsägare.

Som boende i Brf Gräddhyllan bor ni i en stabil förening som är otroligt starka ekonomiskt!
Utöver den tryggheten äger föreningen marken, har upphandlat gemensamt elavtal samt installerat solceller! Ni har också här breda trappor för lätthet att bära upp saker, flertalet tvättstugor som är utrustade med allt ni kan tänkas behöva såsom torktumlare, torkskåp, mangel och givetvis tvättmaskiner, tvättstugorna är digitaliserade så de bokas smidigt digitalt. Cykelrum för den som cyklar samt en fin innergård som blomstrar sommartid och utrustade med gemensamma grillar för sommarhalvåret, perfekt när nära och kära är på besök och man vill njuta av grillat utomhus. Gillar man att dola och plantera har man här möjlighet till egen planteringslåda. Man har också här anlitat firma för trappstädning. Kör man bil har man också i föreningen tillgång till att hyra parkeringsplats, parkeringsplats med laddstolpe samt plats utrustad med motorvärmare. Utöver alla dessa fördelar finns fiber och bredband ingår i avgiften!

Domarvägen 14 är en del av en fridfull bostadsgata, kantad av träd och grönska. Fantastiskt nära centrum. En svårslagen kombination med närhet till lugnet och Huddinge C.
Det är ett väldigt attraktivt område för både familjer och naturälskare. I närheten finner man goda kommunikationsmöjligheter, ni har här endast 8 min promenad till pendeln och närhet till kollektivtrafik som underlättar pendling till Stockholm city och andra delar av regionen samt gott om skolor, förskolor och Huddinge Centrum. Runt hörnet av ert hem har ni också Huddinges kanske bästa konditori Spröd som ni måste inhandla helgsbrödet från!
Detta är ett hem för er som uppskattar det bästa.

Missa inte chansen att få bo med det lilla extra på en adress som du kommer älska att kalla hemma!
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Erika Eriksson 0708-990156 för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 72 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 189 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar Brf Gräddhyllan
Brf Grädhyllan årsr. 2019
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här