Vibblabyvägen 4

Fantastisk fin bostad!

Kommande försäljning Jakobsberg Järfälla kommun

- ca Tre minuter avstånd till pendelstation
- Renoverat kök!
- Stambytt! ( både dusch och badkar finns)
- Gäst wc!
- Inglasad balkong
- 4 Rok!
- Hiss finns.
- Förskolan 100 m från byggnaden
- Närhet till centrum , kommunikationer, bussar och mycket mer!

Vibblabyvägen 4 är det perfekta valet för dig som vill bo bekvämt och nära stadskärnan i en modern, ljus och fräsch lägenhet. Lägenheten är belägen en stenkast från Jakobsberg centrum och pendelstation så att du enkelt kan ta dig till både jobb och fritidsaktiviteter utan problem. Vita väggar och köksluckor i vit färg som ger lägenheten en elegant och ren känsla, och en stor balkong som rymlig och stor där det går att sitta och njuta av vädret eller ta en kopp kaffe. Lägenheten erbjuder många disponeringsmöjligheter och har gott om yta och förvaringsmöjligheter. Köket är rymligt och har matplats för hela familjen. Tre rejäla rum finns att använda som sovrum och arbetsrum. Vardagsrummet är lätt möblerat och här är det ett fantastisk ljusflöde från de stora fönsterpartierna

- ca Tre minuter avstånd till pendelstation
- Renoverat kök!
- Stambytt! ( både dusch och badkar finns)
- Gäst wc!
- Inglasad balkong
- 4 Rok!
- Hiss finns.
- Förskolan 100 m från byggnaden
- Närhet till centrum , kommunikationer, bussar och mycket mer!

Vibblabyvägen 4 är det perfekta valet för dig som vill bo bekvämt och nära stadskärnan i en modern, ljus och fräsch lägenhet. Lägenheten är belägen en stenkast från Jakobsberg centrum och pendelstation så att du enkelt kan ta dig till både jobb och fritidsaktiviteter utan problem. Vita väggar och köksluckor i vit färg som ger lägenheten en elegant och ren känsla, och en stor balkong som rymlig och stor där det går att sitta och njuta av vädret eller ta en kopp kaffe. Lägenheten erbjuder många disponeringsmöjligheter och har gott om yta och förvaringsmöjligheter. Köket är rymligt och har matplats för hela familjen. Tre rejäla rum finns att använda som sovrum och arbetsrum. Vardagsrummet är lätt möblerat och här är det ett fantastisk ljusflöde från de stora fönsterpartierna. Praktiskt för hela familjen är badrum, separat toalett samt tvättstuga i lägenheten. (stambytt badrum, gäst wc)

Här bor ni i populära Brf Fågelsången med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På 6-7 minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!

Varmt välkomna på visning. För frågor och funderingar är ni välkomna att ta kontakt med fastighetsmäklaren André Zadeh

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 195 000 kr 24 663 kr/kvm
Boarea 89 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
7 765 kr
Mäklare Järfälla

Extra kontaktperson

Mathilda Tengroth

0723-03 17 68 mathilda.tengroth@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022
Energideklaration
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här