Fromtorp 14

Nyproducerad tvåplansvilla på friköpt tomt med lantligt läge men ändå nära stan!

Till salu Lillhärad Västerås kommun

Välkommen till Fromtorp 14 i Lillhärad där finner du en fastighet utöver det vanliga. Denna nyproducerade pärla från 2022 erbjuder ett underbart boende som är redo att välkomna din familj utan krav på renoveringar under många år framöver. Med en tomt som sträcker sig över hela 1752 kvadratmeter och en rymlig boarea om 183,4 kvadratmeter finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Redan när du kliver in genom dörren på entréplan möts du av en imponerande rymd och ljus samt genomgående vattenburen golvvärme under fin ekparkett. Stora fönsterpartier skapar ett fantastiskt ljusflöde och härlig atmosfär. Här finner du en öppen planlösning mellan det fullutrustade köket med toppmoderna vitvaror från Siemens och Electrolux och vardagsrum som ger dig möjlighet att inreda med både större matsalsbord och vardagsrumsmöbler samt utgång till stort trädäck i soligt läge som vätter mot skogsbrynet. Vidare på entréplan hittar du även en praktisk groventré med tvättstuga, perfekt för barnfamiljen

Välkommen till Fromtorp 14 i Lillhärad där finner du en fastighet utöver det vanliga. Denna nyproducerade pärla från 2022 erbjuder ett underbart boende som är redo att välkomna din familj utan krav på renoveringar under många år framöver. Med en tomt som sträcker sig över hela 1752 kvadratmeter och en rymlig boarea om 183,4 kvadratmeter finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Redan när du kliver in genom dörren på entréplan möts du av en imponerande rymd och ljus samt genomgående vattenburen golvvärme under fin ekparkett. Stora fönsterpartier skapar ett fantastiskt ljusflöde och härlig atmosfär. Här finner du en öppen planlösning mellan det fullutrustade köket med toppmoderna vitvaror från Siemens och Electrolux och vardagsrum som ger dig möjlighet att inreda med både större matsalsbord och vardagsrumsmöbler samt utgång till stort trädäck i soligt läge som vätter mot skogsbrynet. Vidare på entréplan hittar du även en praktisk groventré med tvättstuga, perfekt för barnfamiljen. Dessutom finns ett stilrent helkaklat badrum med dusch, wc och kommod. På övervåningen möts du av fyra rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Master-bedroom innehar egen klädkammare och det finns även ett mysigt allrum där familjen kan umgås och koppla av. Övervåningen rymmer även ett stilrent helkaklat badrum med både dusch och badkar.

Läge, läge, läge! Denna fastighet ligger idylliskt till med skogsbrynet och åkermarker som granne. Här kan du och din familj njuta av naturens skönhet och rofyllda omgivningar varje dag. Perfekt för långa promenader, utflykter och friluftsliv. Med direkt anslutning till E18 och fem minuter till Erikslunds shoppingcenter, livsmedelsbutiker, gym och allt du kan önska dig inom några kilometers radie. Trots att du bor bland skog och åkermarker med härlig grönska. Perfekt boende för livsnjutaren och barnfamiljen.

Sammanfattningsvis är Fromtorp 14 i Lillhärad ett hem som erbjuder en fantastisk livsstil för den kräsna köparen. Modern design, högkvalitativa materialval och ett oslagbart läge gör detta till den perfekta familjeoasen. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt drömhem!

Kontakta ansvarig mäklare Adam Sörensen för mer information. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 5 295 000 kr 28 871 kr/kvm
Boarea 183,4 kvm
Antal rum 6 rum
Tomt 1 752 kvm
Visningar

söndag 3 mars kl. 14:30 - 15:00

Bokad visning – Anmäl dig på en angiven visningstid på Notars hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

Boka
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 3 mars kl. 14:30 - 15:00

Bokad visning – Anmäl dig på en angiven visningstid på Notars hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Frågelista
Provrapport vatten

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här