Mölndalsvägen 89B

Modern Trerumslägenhet med stor inglasad balkong i centrala Almedal.

Kommande försäljning Johanneberg- Almedal Göteborg kommun

Denna imponerande trerumslägenhet som färdigställdes 2018 är i absolut toppskick och erbjuder ett hem för en bekväm livsstil. Lägenheten är fördelaktigt belägen i huset och har en generös, inglasad balkong i västerläge. Med skjutbara glaspartier kan du anpassa utrymmet efter säsong och njuta oavsett årstid. Interiört erbjuder bostaden en tilltalande öppen planlösning. Köket är modernt och välutrustat, dessutom har de nuvarande ägarna satt in en köksö för ytterligare arbetsyta och förvaring. Den stora öppna ytan rymmer matsalsbord och soffgrupp. Här finns även två rymliga sovrum och ett stort lyxigt badrum med dusch och tvättavdelning

Denna imponerande trerumslägenhet som färdigställdes 2018 är i absolut toppskick och erbjuder ett hem för en bekväm livsstil. Lägenheten är fördelaktigt belägen i huset och har en generös, inglasad balkong i västerläge. Med skjutbara glaspartier kan du anpassa utrymmet efter säsong och njuta oavsett årstid. Interiört erbjuder bostaden en tilltalande öppen planlösning. Köket är modernt och välutrustat, dessutom har de nuvarande ägarna satt in en köksö för ytterligare arbetsyta och förvaring. Den stora öppna ytan rymmer matsalsbord och soffgrupp. Här finns även två rymliga sovrum och ett stort lyxigt badrum med dusch och tvättavdelning. De harmoniska kulörerna på väggarna skapar ett lugn genom hela bostaden.

Denna bostadsrätt är en del av "Light Factory Nova", ett stilrent koncept i Brf Södra Nova. Här bor du i en modern och välskött miljö med bland annat tillgång till praktiska lägenhetsförråd på samma våningsplan, rakt utanför dörren. För den som önskar, erbjuder föreningen garage med parkeringsplatser, utan aktuell kö.

Denna bostad ligger nära all tänkbar service och kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Dess närhet till Maxi och nybyggda Willy:s ger dig enkel tillgång till matvarubutiker. För den som prioriterar träning finns Nordic Wellness bara några minuters promenad bort.


Kontakta oss för visning och mer information.
Elin Edström Löfgren; 0768-287433

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 78 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 955 kr
Mäklare Göteborg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration- MV89B
Årsredovsining 2022- Södra nova
Stadgar BRF Södra Nova

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här