Ängskärsgatan 6

Till salu Gärdet - Östermalm Stockholm kommun

-MÖJLIG UTHYRNINGSDEL -TOPPRENOVERAD -FUNGERANDE ELDSTAD-GARAGE I FÖRENINGEN -MAXIMAL FÖRVARING

Äntligen ges möjligheten att välkomna er till en extraordinär bostad på en av Gärdets/Östermalms mest eftertraktade adresser - Ängskärsgatan 6! Här finner du en välplanerad och topprenoverad 4rok likt en oas av lyx, elegans och funktionalitet som erbjuder en bostadsupplevelse utöver det vanliga.

Dessa 115 kvm erbjuder en välkomnande entré med maximal förvaring i platsbyggda garderober från Himlekök i ask och massiv ek. I anslutning till hallen nås en av bostadens tre våtutrymmen, gäst-WC. Golvet kläs av carraramarmor, som sträcker sig längs hallen. Ett helkaklat badrum med tvätt-och torkmaskin från SMEG samt exklusiv duschhörna. Den inre hallen leder dig in till två av bostadens avkopplande och harmoniska sovrum varav master bedroom innehar walk-in-closet. Vidare in i bostaden nås bostadens hjärta - köket! Ett lyxrenoverat och påkostat kök från Himlekök med massiv ek. Stilrent integrerade och inbyggda vitvaror från välkända märken som Fjäråskupan, Nivito och SMEG vilka erbjuder allt du kan tänkas behöva och hjälper din matlagning att nå nya höjder! Köksön utgör extra förvaring-och arbetsyta, men även en perfekt plats att mingla runt under härliga middagar med vänner och familj

-MÖJLIG UTHYRNINGSDEL -TOPPRENOVERAD -FUNGERANDE ELDSTAD-GARAGE I FÖRENINGEN -MAXIMAL FÖRVARING

Äntligen ges möjligheten att välkomna er till en extraordinär bostad på en av Gärdets/Östermalms mest eftertraktade adresser - Ängskärsgatan 6! Här finner du en välplanerad och topprenoverad 4rok likt en oas av lyx, elegans och funktionalitet som erbjuder en bostadsupplevelse utöver det vanliga.

Dessa 115 kvm erbjuder en välkomnande entré med maximal förvaring i platsbyggda garderober från Himlekök i ask och massiv ek. I anslutning till hallen nås en av bostadens tre våtutrymmen, gäst-WC. Golvet kläs av carraramarmor, som sträcker sig längs hallen. Ett helkaklat badrum med tvätt-och torkmaskin från SMEG samt exklusiv duschhörna. Den inre hallen leder dig in till två av bostadens avkopplande och harmoniska sovrum varav master bedroom innehar walk-in-closet. Vidare in i bostaden nås bostadens hjärta - köket! Ett lyxrenoverat och påkostat kök från Himlekök med massiv ek. Stilrent integrerade och inbyggda vitvaror från välkända märken som Fjäråskupan, Nivito och SMEG vilka erbjuder allt du kan tänkas behöva och hjälper din matlagning att nå nya höjder! Köksön utgör extra förvaring-och arbetsyta, men även en perfekt plats att mingla runt under härliga middagar med vänner och familj. Här nås även matplatsen med plats för matgrupp om 10-12 personer, intill bostadens fungerande öppna spis, vilket gör detta till bostadens mittpunkt. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för större soffgrupp och tillhörande möblemang med en platsbyggd bokhylla. Bostadens tredje sovrum ger gott om plats för önskad inredning så som säng och skrivbordshörna samt ytterligare förvaring i platsbyggda garderober. Som om detta inte vore nog erbjuds ytterligare ett badrum med badkar vars utrustning är från Sanova, där du kan njuta av ett varmt bad under årets kallare dagar. Bostadens andra entré utgör en perfekt möjlighet för en potentiell separat uthyrningsdel om så önskas! Dess sobra kulörer gör det enkelt att inreda efter eget tycke och smak. Tack vare bostadens fönsterpartier i två väderstreck strålar ett magiskt ljusinsläpp in över varje kvadratmeter och ger önskad känsla av rymd och luft med en takhöjd på 2.8 m. Utan insyn med grönska direkt utanför fönstret påminns du om den vackra plats du nu kan kalla hem. Helt enkelt en makalös bostad med alla rätt som bara måste upplevas på plats!

Som medlem i föreningen tar du del av en stabil och välskött förening med de större renoveringarna genomförda. Föreningen erbjuder även möjlighet till garageplats. Till bostaden hör två förråd, ett större om ca 8 kvm och ett mindre om ca 4 kvm.

Varmt välkomna på visning - Ansvarig mäklare: Emilia Aspelin, 070-999 30 02!

Område
Med Tessinparken som granne och närhet till allt ni kan tänkas behöva. Buss 1 går precis runt hörnet och Karlanplan samt Fältöversten är endast några minuters promenad bort. Från Ängskärsgatan har ni gångavstånd till stadspulsen på Stureplan och grönskande Gärdet samt Djurgården för härliga promenader längs vattnet och mysiga picknicks med vänner och familj. Kort förklarat en grönskande och lummig oas med närhet till allt serviceutbud och restauranger du kan tänkas behöva.

Lägenheten består av två lägenheter som är sammanslagna och tillsammans motsvarar 115 kvm.

Lägenhet nr 14 har andelstal 1,344% med en månadsavgift om 2323 kr/mån.
Lägenhet nr 15 har andelstal 2,6152 med en månadsavgift om 4337 kr/mån.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 12 995 000 kr 113 000 kr/kvm
Boarea 115 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 660 kr
Mäklare Vasastan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här