Krysshammarvägen 28

Optimalt planerad 2:a i populärt område!

Till salu Huvudsta Solna kommun

Kontakta mäklare för privatvisning!

- Centralt mellan Huvudsta och Västra Skogen
- Låg avgift
- Populärt område
- Nära natur
- Nära kommunikationer

Hjärtligt välkommen till optimalt planerad och 2:a med ett härligt läge! Här bor ni mycket centralt mellan Huvudsta och Västra skogen, nära fina grönområden, bra kommunikationer och stort serviceutbud. Stora härliga rum som ger generösa sällskapsytor och fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Innanför lägenhetsentrén möter ni direkt det fina ljusinsläppet i en välkomnande hall. Köket är fullutrustat med plats för matbord. Gott om förvaringsmöjlighet och goda arbetsytor. Rymligt och ljust vardagsrum. Här finns det plats att dela på vardagsrummet för att få till ett extra rum

Kontakta mäklare för privatvisning!

- Centralt mellan Huvudsta och Västra Skogen
- Låg avgift
- Populärt område
- Nära natur
- Nära kommunikationer

Hjärtligt välkommen till optimalt planerad och 2:a med ett härligt läge! Här bor ni mycket centralt mellan Huvudsta och Västra skogen, nära fina grönområden, bra kommunikationer och stort serviceutbud. Stora härliga rum som ger generösa sällskapsytor och fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Innanför lägenhetsentrén möter ni direkt det fina ljusinsläppet i en välkomnande hall. Köket är fullutrustat med plats för matbord. Gott om förvaringsmöjlighet och goda arbetsytor. Rymligt och ljust vardagsrum. Här finns det plats att dela på vardagsrummet för att få till ett extra rum. Det stora och lättmöblerade sovrummet rymmer b.la. dubbelsäng och det finns även plats för exempelvis byrå eller skrivbord samt garderober. Det helkaklade badrummet är väl tilltaget och utrustad med tvättmaskin.
Här är det bara att flytta in!

På Krysshammarvägen bor man i ett trivsamt område med närhet till allt man kan önska sig. Gångavstånd till flera förskolor, skolor, lekplatser och bollplaner etc. finner vi i det absoluta närområdet. På kort promenadavstånd nås Huvudsta Centrum med sitt rika utbud av restauranger och affärer. Bostaden ligger i ett perfekt läge i Solna där ni har god service runt knuten och samtidigt möjligheten att enkelt och snabbt nå Sthlm city. I närheten finns butiker, restauranger, café, matbutik, gym mm. Solna strandpromenads gröna promenadstråk och nytt strand- och poolbad med bryggor finns inom 10 min promenad nere vid Ulvsundasjön där www.solnaseglarskola.se huserar. Finns även promenad och cykelväg längs Pampas Marina som har en härlig restaurangpaviljong på brygga. Här finns även den vackra 4H-gården och Huvudsta ridskola, Huvudsta slott och Huvudsta Gård. Kajak- och kanotuthyrning finns för en tur på vattnet. Längs Karlbergskanalen kan man inom behagligt promenadavstånd nå Vasastan eller Kungsholmen. Med bil tar ni er enkelt ut på trafiklederna både norr och söder om stan. Hagaparken där Kronprinsessan med familj bor erbjuder härliga gröna omgivningar, passar perfekt som joggingspår och under sommaren kan ni ta ett dopp i Brunnsviken eller spela tennis på utomhusbanorna vid Haga Forum som också har en trevlig restaurang.

Solna Centrum nås på ett par minuters promenad. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Goda kommunikationer med T-bana Västra skogen som nås med ca 5 minuters gång, två linjer till Sthlm C. Västra Skogen och Huvudsta centrum ligger också inom kort promenadavstånd. Solnas senaste shopping och upplevelsetillskott är Friends Arena med stora evenemang och Mall of Scandinavia, här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Budgivning pågår
Pris 2 720 000 kr 44 444 kr/kvm
Boarea 61,2 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 686 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Krysshammarvägen 24-34
Energideklaration Krysshammarvägen 36-44
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här