Birkagatan 26

Kommande försäljning Vasastan - Birkastan Stockholm kommun

- LÅG AVGIFT - LÅGT BELÅNAD BRF (3 454KR/KVM) - CENTRAL ADRESS - HÖGT I TAK - CHARMIGA 20-TALSATTRIBUT -

Vänligen anmäl ditt intresse via formuläret i annonsen för löpande uppdateringar om processen / möjlighet till privatvisning.

Varmt välkomna till denna magiska 2 rok, belägen i hjärtat av eftertraktade Birkastan, komplett med en stor solig balkong i söderläge mot lummig innergård och utsikt över vackra sekelfastigheterna omkring!

En och en halv trappa upp öppnar sig denna lägenhet i en förtrollande hörnposition för maximalt med ljusinsläpp, där harmonin i varje rum känns som ett välkommet omfamnande. Hall som möjliggör en välorganiserad vardag tack vare dess generöst med utrymme för avhängning av ytterkläder och en vägg med lång garderob som erbjuder smart förvaring. Steg för steg avtäcks hemmet och det stora köket visar upp sig med sina moderna vita luckor, som ger en tidlös elegans. Köket har en imponerande köksö som smälter samman med vardagsrummet och skapar en harmonisk, social och öppen planlösning. Här finner du också en komplett uppsättning maskiner: en spishäll, en ugn, en fläkt samt en integrerad diskmaskin och en praktisk kyl/frys. Från köket tar du stegen ut till bostadens soliga balkong som vetter mot en trivsam innergård. Vardagsrummet är en inbjudande och trivsam plats där det finns rikligt med utrymme för en mysig soffgrupp, ett elegant soffbord och en stilig mediamöbel

- LÅG AVGIFT - LÅGT BELÅNAD BRF (3 454KR/KVM) - CENTRAL ADRESS - HÖGT I TAK - CHARMIGA 20-TALSATTRIBUT -

Vänligen anmäl ditt intresse via formuläret i annonsen för löpande uppdateringar om processen / möjlighet till privatvisning.

Varmt välkomna till denna magiska 2 rok, belägen i hjärtat av eftertraktade Birkastan, komplett med en stor solig balkong i söderläge mot lummig innergård och utsikt över vackra sekelfastigheterna omkring!

En och en halv trappa upp öppnar sig denna lägenhet i en förtrollande hörnposition för maximalt med ljusinsläpp, där harmonin i varje rum känns som ett välkommet omfamnande. Hall som möjliggör en välorganiserad vardag tack vare dess generöst med utrymme för avhängning av ytterkläder och en vägg med lång garderob som erbjuder smart förvaring. Steg för steg avtäcks hemmet och det stora köket visar upp sig med sina moderna vita luckor, som ger en tidlös elegans. Köket har en imponerande köksö som smälter samman med vardagsrummet och skapar en harmonisk, social och öppen planlösning. Här finner du också en komplett uppsättning maskiner: en spishäll, en ugn, en fläkt samt en integrerad diskmaskin och en praktisk kyl/frys. Från köket tar du stegen ut till bostadens soliga balkong som vetter mot en trivsam innergård. Vardagsrummet är en inbjudande och trivsam plats där det finns rikligt med utrymme för en mysig soffgrupp, ett elegant soffbord och en stilig mediamöbel. Längst in i lägenheten väntar sovrum med en säng som mäter 150 cm i bredd. Badrummet är smakfullt utrustat med kakel från golv till tak och erbjuder en dusch, en wc, ett tvättställ med praktisk förvaring och en spegel som kröner det stilrena intrycket.

Brf Eken nr 7 upa har en lång och stolt historia som sträcker sig tillbaka till dess grundande år 1924. Föreningen äger sin fastighet och består av 27 lägenheter och 3 lokaler, vilket genererar årliga intäkter på cirka 1 msek. Den ekonomiska stabiliteten i föreningen är påtaglig med låg belåning, endast 3 454kr/kvm, och en välfylld kassa på 2,5 miljoner kronor. År 1999 genomfördes ett omfattande stambyte, vilket var ett viktigt steg för att säkerställa fastighetens långsiktiga hållbarhet. År 2002 och 2003 byggdes en vindsvåning, vilket inte bara berikade fastighetens struktur utan också tillförde extra kapital till föreningen. År 2006 genomfördes en renovering av fönstren och året därpå renoverades taket.

Optimalt läge på Birkagatan, endast ett stenkast från Rörstrandsgatans myllrande folkliv med sina välrenommerade restauranger, charmiga caféer och exklusiva butiker. För shoppingentusiasten finns Odenplan med sitt breda utbud av butiker inom kort gångavstånd. Birkastan ger också närhet till vackra promenadstråk längs Karlbergskanalen vid Karlbergs slott samt runt Brunnsviken i den magnifika Hagaparken. Alldeles i närheten ligger även den välkända Vasaparken, en oas med pittoreska caféer, lekplatser, konstmuseer och gallerier.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Budgivning pågår
Pris 4 495 000 kr 132 206 kr/kvm
Boarea 34 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
1 782 kr
Mäklare Vasastan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här