Järkvissle 226

Villa med två lägenheter som erbjuder möjlighet för uthyrning!

Kommande försäljning Järkvissle Sundsvall kommun

Nu finns möjlighet att förvärva en fastighet med rejäl tomt på 5 096 kvm, med lantligt och magsikt läge i Järkvissle. En lugn och fridfull tillflyktsort från stadens brus.

Huset är fördelat på två lägenheter med en ingång, finns möjlighet till att göra två separata ingångar och kunna hyra ut båda lägenheterna eller hyra ut ena. En bra inkomst för att kunna täcka driftkostnaderna och bo billigare. Detta hus är fördelat på fyra sovrum, två vardagsrum, två badrum och två kök. Huset är rymligt, optimalt planerat och barnvänligt. Bra förvaringsmöjligheter, fönster som ger gott om naturligt ljus och lättmöblerade rum

Nu finns möjlighet att förvärva en fastighet med rejäl tomt på 5 096 kvm, med lantligt och magsikt läge i Järkvissle. En lugn och fridfull tillflyktsort från stadens brus.

Huset är fördelat på två lägenheter med en ingång, finns möjlighet till att göra två separata ingångar och kunna hyra ut båda lägenheterna eller hyra ut ena. En bra inkomst för att kunna täcka driftkostnaderna och bo billigare. Detta hus är fördelat på fyra sovrum, två vardagsrum, två badrum och två kök. Huset är rymligt, optimalt planerat och barnvänligt. Bra förvaringsmöjligheter, fönster som ger gott om naturligt ljus och lättmöblerade rum. Tomten är välplanerad och lättskött, med plats för utemöbler och mycket annat. carport för plats för en bil.

Här har du en möjlighet att skapa ditt drömboende nära naturen och Indalsälven.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 650 000 kr 2 321 kr/kvm
Boarea 280 kvm
Antal rum 6 rum
Biarea 130 kvm
Mäklare Sundsvall

Extra kontaktperson

Felicia Olsson

0708-67 70 37 felicia.olsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här