Valborgsstigen 4

Centralt och mysigt läge mitt i det prunkande villaområdet Nälsta. Detta bör upplevas!

Kommande försäljning Spånga - Nälsta Stockholm kommun

Med ett centralt och mysigt läge mitt i det prunkande villaområdet Nälsta. Radhus i tvåplan med tilltalande planlösning. Trevligt ljust kök, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier med utgång till insynsskyddad trädgård. Fyra mycket bra sovrum varav två med utgång till balkong som vetter mot trädgården. Ljust och fräscht badrum med våtrumsmatta och modern duschkabin i industriinspirerad design. Helkaklad gästtoalett på entréplan. Här finner vi även tvättstuga

Med ett centralt och mysigt läge mitt i det prunkande villaområdet Nälsta. Radhus i tvåplan med tilltalande planlösning. Trevligt ljust kök, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier med utgång till insynsskyddad trädgård. Fyra mycket bra sovrum varav två med utgång till balkong som vetter mot trädgården. Ljust och fräscht badrum med våtrumsmatta och modern duschkabin i industriinspirerad design. Helkaklad gästtoalett på entréplan. Här finner vi även tvättstuga.

Plan, lättskött och insynsskyddad trädgård som erbjuder både trädäckad altan och gräsytor. Trädgården och uteplatsen avnjuts av det härliga söderläget med alla dess fördelar. Den ekonomiska föreningen erbjuder både fjärrvärme, garage och förråd, Tele2 bredband/kabel TV samt gemensam tvättstuga och lekpark för de boende.

Ett hus med karaktär och charm som bör upplevas. Ett boende i gränsen mellan familjepopulära Nälsta och anrika G:a Solhem. Det bästa av två världar. Från radhuset är det kort promenadavstånd till flera förskolor och skolor som bland annat Nälstaskolan.

För barnen finns det gott om idrottsplatser i närområdet, bland annat Nälsta bollplan samt de trevliga Nälsta- och Vällingbybaden och Mälaren med dess vackra omgivningar och fina promenadstråk.

Mycket centralt beläget radhus med mycket goda kommunikationer. Närhet till Spånga Torg och Spånga Station. Vid Spånga Torg hittar ni både delikatessbutiker såsom nyöppnade restaurangen Kelp och Dennis Kött & Charkuteri samt omtyckta Spånga Konditori. Från Spånga Station når ni Odenplan med pendeltåg på 11 minuter och T-centralen på 14 minuter. Här går det även en rad busslinjer, bland annat mot Brommaplan, Kista, Solna och Sundbyberg.

Det moderna Vällingby Centrum med bra shopping, biograf och ett flertal butiker, caféer och restauranger når ni med en busstur på 7 minuter. Härifrån tar ni er enkelt med tunnelbanans gröna linje in till city.

Ett hus att trivas i och som bör upplevas!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Pris Kontakta mäklare
Boarea 118 kvm
Antal rum 5 rum
Tomt 143 kvm
Mäklare Vällingby

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här