Gränsgatan 1C

1:a med egen uteplats

Kommande försäljning Torpa Jönköping kommun

Välkommen in till denna trevliga lägenhet om ett rum och kök med egen uteplats!

Här välkomnas man in i en stilren lägenhet där nykänslan är påtaglig, bostaden bjuder på sociala sällskapsytor i vardagsrum och kök där vi med enkelhet får plats med såväl bäddsoffa som matbord. Via en hall med plats för förvaring av ytterkläder möter det stilrena köket upp med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd och bidrar till en social sammanhållning. Från de stora fönsterpartierna får man ett genomgående ljusflöde genom hela lägenheten. Därtill finns ett rymligt helkaklat badrum i sober färgsättning där även tvättmaskin och torktumlare finns placerade. I denna lägenhet finns även en klädkammare i bra storlek. Här har man en perfekt första lägenhet när man flyttar hemifrån, ska studera eller önskar en övernattningslägenhet

Välkommen in till denna trevliga lägenhet om ett rum och kök med egen uteplats!

Här välkomnas man in i en stilren lägenhet där nykänslan är påtaglig, bostaden bjuder på sociala sällskapsytor i vardagsrum och kök där vi med enkelhet får plats med såväl bäddsoffa som matbord. Via en hall med plats för förvaring av ytterkläder möter det stilrena köket upp med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd och bidrar till en social sammanhållning. Från de stora fönsterpartierna får man ett genomgående ljusflöde genom hela lägenheten. Därtill finns ett rymligt helkaklat badrum i sober färgsättning där även tvättmaskin och torktumlare finns placerade. I denna lägenhet finns även en klädkammare i bra storlek. Här har man en perfekt första lägenhet när man flyttar hemifrån, ska studera eller önskar en övernattningslägenhet. Föreningens byggnad har genomgått en totalrenovering under 2022 då även denna lägenhet nyproducerades.

Läget är attraktivt och centralt med allt som vardagen kräver inom räckhåll, här finns närhet till mataffärer, flera mysiga caféer, restauranger och butiker. Med en kort promenad når du även Jönköpings citykärna med allt man kan tänkas behöva samt närhet till Högskolan för den som studerar. I närområdet finns även fina promenadstråk och grönområden, här har man närhet till både Friaredalen, Jönköpings Stadspark och Munksjöpromenaden. I området erbjuds även goda kommunikationer med både buss, bil och till fots eller med cykel.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 595 000 kr 37 976 kr/kvm
Boarea 42 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
3 687 kr
Mäklare Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Frågelista - bilaga överlåtelseavtal
Stadgar
Årsredovisning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här