Stapelgatan 4, 2tr

Smakfullt renoverad trea i idylliska Henriksdal

Kommande försäljning Hammarby Sjöstad Stockholm kommun

• Renoverat kök med snygga materialval
• Walk-in.closet
• Genomgående ljuslaserade golv
• Stabil förening
• Nära kommunikationer

Nu ges möjligheten att förvärva en av områdets snyggaste treor. En fantastisk bostad med väl valda färg- och materialval. Lägenheten erbjuder ett renoverat, fullutrustat kök med snygga materialval. Vardagsrum och kök är lägenhetens hjärta och går i perfekt harmoni med en vacker öppen planlösning där trevliga middagar kan avnjutas med familj och vänner. Köket har en genomgående hög materiell standard med väl valda ytskikt samt goda arbetsytor och diskret förvaring genom flertalet över- och underskåp. Stora härliga fönster i två väderstreck skapar ett generöst ljusflöde i hela bostaden. Rummet är lätt att möblera, både med soffgrupp och annat möblemang

• Renoverat kök med snygga materialval
• Walk-in.closet
• Genomgående ljuslaserade golv
• Stabil förening
• Nära kommunikationer

Nu ges möjligheten att förvärva en av områdets snyggaste treor. En fantastisk bostad med väl valda färg- och materialval. Lägenheten erbjuder ett renoverat, fullutrustat kök med snygga materialval. Vardagsrum och kök är lägenhetens hjärta och går i perfekt harmoni med en vacker öppen planlösning där trevliga middagar kan avnjutas med familj och vänner. Köket har en genomgående hög materiell standard med väl valda ytskikt samt goda arbetsytor och diskret förvaring genom flertalet över- och underskåp. Stora härliga fönster i två väderstreck skapar ett generöst ljusflöde i hela bostaden. Rummet är lätt att möblera, både med soffgrupp och annat möblemang. Lägg därtill ett tidlöst duschrum med behaglig komfortvärme och praktisk tvätthörna. Sammanfattningsvis ett drömboende med hög standard med den perfekta mixen av välplanerade kvadratmeter och ett modernt boende.

I populära Henriksdalshamnen bor du med ett utmärkt läge med närhet till stadens stora utbud och puls men med lugnet runt hörnet med härliga promenadstråk som sträcker sig längs med kajen och vattnet. Utbudet av restauranger och kaféer är både varierande och spännande med härliga uteserveringar sommartid, så ni behöver inte gå långt för att trivas. För att nämna några finns här Indian garden, Pong med asiatisk mat och buffé samt Beirut för libanesiskt. Närbutiken Handlarn finner ni alldeles runt knuten och till Sickla Köpkvarter och Nacka forum går det enkelt att ta sig. I närområdet finns även bageri, förskolor och grundskolor, exempelvis förskolan Båtklubben, Ekbackens förskola, Lugnets skola och Vittra Sjöstaden. I områdena omkring Henriksdalshamnen finns även flera gymnasieskolor med olika inriktningar.

Varmt välkommen att på plats avnjuta ditt framtida boende!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 77 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 714 kr
Mäklare Hammarby Sjöstad

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här