Glasyrstigen 7

Topprenoverad radhus 2021 med lågavgift

Kommande försäljning Södertälje Lina Hage Södertälje kommun

I mysiga kvarter finns detta förstklassiga boende. På din uteplats på både fram och baksidan, kan du luta dig tillbaka och njuta av solen. Huset är väldisponerat med två plan där kök, vardagsrum, och badrum finns på éntreplan. Stort vardagsrum med utgång till härliga uteplatsen med trädäck med tak och gräsmatta. Toppmodernt kök från 2021 med fullmaskinpark som kyl, frys, integrerad diskmaskin, fläkt varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, och induktionshäll. Vitvarorna är från Bosch. Köket har plats för stort matbord

I mysiga kvarter finns detta förstklassiga boende. På din uteplats på både fram och baksidan, kan du luta dig tillbaka och njuta av solen. Huset är väldisponerat med två plan där kök, vardagsrum, och badrum finns på éntreplan. Stort vardagsrum med utgång till härliga uteplatsen med trädäck med tak och gräsmatta. Toppmodernt kök från 2021 med fullmaskinpark som kyl, frys, integrerad diskmaskin, fläkt varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, och induktionshäll. Vitvarorna är från Bosch. Köket har plats för stort matbord. Rymlig matsal intill köket med plats för flera sittande gäster. Helkaklat badrum med dusch och wc. På övreplan finns två väl tilltagna sovrum, klädkammare, hall med plats för kontorsyta och exklusivt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Rymligt förråd på tomten.

Här bor du med närhet till Stockholm - bara 45 minuter med Pendeltåget. För dig som åker bil så är E4/E20 några minuter bort. några minuters cykeltur så når man Nya Malmsjöbadet. Här finns även Livsmedelsbutik Tempo, frisör, vårdcentral samt pizzeria. Nära till skolor och förskolor. I Södertälje centrum finns även ett stort utbud av shopping i form av butiker, restauranger samt caféer på gågatan samt i gallerior.

Välkommen till ditt nya hem!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 89 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 303 kr
Mäklare Hägersten

Extra kontaktperson

Beatrice Bredler

0708-99 79 22 beatrice.bredler@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar 2019
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här