Stopvägen 113

Fantastiskt fin gavel-3:a ett stenkast från Brommaplan!

Kommande försäljning Bromma - Åkeslund Stockholm kommun

En otroligt ljus och fin gavel-3:a som ger ljusinsläpp från tre väderstreck. Vackra vitlaserade trägolv sträcker sig genom bostaden fram till vardagsrummet där det övergår till klassisk fiskbensparkett. Vackert kök i ljus utformning med bänkskiva i marmor och alla önskvärda attribut så som integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och ugn i högre höjt samt gasspis. Bakom de stilrena luckorna finns mycket plats för förvaring och det finns även en naturlig del för matplats med plats för 4-6 personer. Ett generöst vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-möbel och hyllor. Två väldisponerade sovrum där båda enkelt rymmer dubbelsäng eller två mindre sängar. Renoverat helkaklat badrum med dusch, stor spegel och bra med förvaring under handfatet

En otroligt ljus och fin gavel-3:a som ger ljusinsläpp från tre väderstreck. Vackra vitlaserade trägolv sträcker sig genom bostaden fram till vardagsrummet där det övergår till klassisk fiskbensparkett. Vackert kök i ljus utformning med bänkskiva i marmor och alla önskvärda attribut så som integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och ugn i högre höjt samt gasspis. Bakom de stilrena luckorna finns mycket plats för förvaring och det finns även en naturlig del för matplats med plats för 4-6 personer. Ett generöst vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-möbel och hyllor. Två väldisponerade sovrum där båda enkelt rymmer dubbelsäng eller två mindre sängar. Renoverat helkaklat badrum med dusch, stor spegel och bra med förvaring under handfatet. Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och plats för skor. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter tack vare garderob i sovrum, en stor klädkammare i hallen samt det tillhörande förrådet som finns i samma port. Missa inte denna lägenhet som bör upplevas på plats!

Brf Stopet 2,3,4 är en stabil förening med låg belåning på endast 2987 kr/kvm. Föreningen kom igång 2012 och består av 56 lägenheter, 1 hyresrätt och 1 lokal. Alla lägenheter har ett tillhörande förråd och tillgång till den gemensamma tvättstugan samt en gästlägenhet som kan hyras för 200 kr/natt.

På bara några minuters promenad så når man Brommaplan med fantastiskt bra matbutiker, systembolag, apotek, vårdcentral, sushirestauranger, caféer etc. Från Brommaplan går tunnelbanans gröna linje mot Stockholms innerstad vilket tar cirka 20 minuter. Härifrån löper även flertalet busslinjer mot Drottningholm, Ekerö, Mälaröarna, Solna, Spånga och direktbuss till Arlanda m.m. Även närhet till Abrahamsberg med mysiga Abrahamsbergsvägen där man hittar ICA-butik, caféer, pizzerior, butiker etc. Här finns tunnelbanestation Abrahamsberg. Även närhet till gamla Bromma med mysiga Ålstensgatan där man finner Stockholms bästa glass på Gelato Scarfó samt Erssons i Ålsten där man kan avnjuta god sallader och mycket annat. Solviksbadet och Nockebyklipporna är en favorit om varma sommardagar samt Ålstens Marina som serverar goda middagar med vacker Mälarvy. Granne med fastigheten finns nyöppnade kvarterskrogen Tunnlandet som är värt ett besök!

Säljaren har mätt upp förrådet till 1,55 x 2,55 m (ca 4 kvm)

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 72 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 595 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar Brf Stopet 2, 3, 4
Energideklaration Stopvägen 113-115
Årsredovisning Brf Stopet 2,3,4, 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här