Hättkvarnsgatan 5

Mysig 2:a med optimal planlösning!

Till salu Järfälla kommun

Kontakta mäklare för privatvisning!
Varmt välkomna till Hättkvarnsgatan 5 och denna optimalt planerade 2:a! Bostaden erbjuder ett ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror och här finns gott om plats för förvaring bakom släta, vita köksluckor. Mellan kök och vardagsrum finns en modern bardisk som skapar en social atmosfär i bostaden. Lätt möblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord och förvaringsmöbler. Ljust sovrum med bra förvaring i garderobsvägg med Elfa-inredning. Helkaklat badrum med klinkergolv, dusch och tvättmaskin. Bra hall med hatthylla, garderob och säkerhetsdörr

Kontakta mäklare för privatvisning!
Varmt välkomna till Hättkvarnsgatan 5 och denna optimalt planerade 2:a! Bostaden erbjuder ett ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror och här finns gott om plats för förvaring bakom släta, vita köksluckor. Mellan kök och vardagsrum finns en modern bardisk som skapar en social atmosfär i bostaden. Lätt möblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord och förvaringsmöbler. Ljust sovrum med bra förvaring i garderobsvägg med Elfa-inredning. Helkaklat badrum med klinkergolv, dusch och tvättmaskin. Bra hall med hatthylla, garderob och säkerhetsdörr.

Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det ca 19 minuter till Stockholms central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Varmt välkomna på visning

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 870 000 kr 43 488 kr/kvm
Boarea 43 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 908 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här