Blomodlarvägen 25

Välplanerat boende i familjärt område

Besiktigad

Till salu Lekeryd Jönköping kommun

Varmt välkomna till Blomodlarvägen 25 i Lekeryd!

Här möts man av en hemtrevlig atmosfär med en attraktiv planlösning och ett stilrent intryck med moderna lösningar. På entréplan återfinns ett rymligt vardagsrum i vinkel som domineras av ett härligt ljusflöde från stort fönsterparti som vetter mot en solig altan. Tack vare vardagsrummets storlek går det att möblera med ordentlig soffgrupp med soffbord och tillhörande fåtöljer utan att det känns trångt. Lägg därtill ett smakfullt renoverat kök som både är inbjudande och praktiskt med goda arbetsytor och plats för stort umgänge i anslutande matplats. Den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum skapar även möjlighet att duka upp långbord till sociala tillställningar. Härifrån nås även en trallförsedd uteplats med access till husets trädgårdstäppa med morgonsol. På entréplan finns även ett sovrum, helkaklat badrum i stilrent utförande och groventré med plats för klädvård

Varmt välkomna till Blomodlarvägen 25 i Lekeryd!

Här möts man av en hemtrevlig atmosfär med en attraktiv planlösning och ett stilrent intryck med moderna lösningar. På entréplan återfinns ett rymligt vardagsrum i vinkel som domineras av ett härligt ljusflöde från stort fönsterparti som vetter mot en solig altan. Tack vare vardagsrummets storlek går det att möblera med ordentlig soffgrupp med soffbord och tillhörande fåtöljer utan att det känns trångt. Lägg därtill ett smakfullt renoverat kök som både är inbjudande och praktiskt med goda arbetsytor och plats för stort umgänge i anslutande matplats. Den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum skapar även möjlighet att duka upp långbord till sociala tillställningar. Härifrån nås även en trallförsedd uteplats med access till husets trädgårdstäppa med morgonsol. På entréplan finns även ett sovrum, helkaklat badrum i stilrent utförande och groventré med plats för klädvård. En trappa upp nås ett mysigt allrum med bra ljusinsläpp från takfönster. Vidare erbjuds här tre sovrum i bra storlek, därtill finns även ett helkaklat duschrum.

På tomten finns uppfart med plats för parkering, garage med förrådsdel, cykelförråd och isolerat förråd.

Från detta barnvänliga och mysiga bostadsområde har man nära till de centrala delarna av Lekeryd där mataffär, service och barnomsorg finns. I närområdet finns även fina omgivningar, strövområden och populära Uddebosjön med badplats, här hittar man också många mindre sjöar med möjlighet till bra fiske. En omtyckt idrottsförening erbjuder bland annat fotboll, orientering, friidrott, utegym och elljusspår med möjlighet till längdskidåkning på vintern.

Välkommen att uppleva den perfekta balansen mellan villaliv och praktiskt boende paketerat i ett trivsamt och inflyttningsklart kedjehus. Här erbjuds det optimala boendet för dig som vill åtnjuta en villas alla fördelar i ett uppdaterat boende där inget lämnats åt slumpen!

Välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Aktuellt bud 2 600 000 kr
18 841 kr/kvm
Pris 2 995 000 kr 21 703 kr/kvm
Boarea 138 kvm
Antal rum 5 rum
Tomt 405 kvm
Visningar

söndag 1 oktober 13:00 - 13:45

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 1 oktober 13:00 - 13:45

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Tomtkarta
Besiktning
Energideklaration
Frågelista

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här