Sulvägen 69

Charmig trea med härligt grönskande balkong

Kommande försäljning Solberga / Älvsjö Stockholm kommun

Välkommen till denna fantastiska trea om 78 kvadratmeter belägen på fridfulla Sulvägen 69! Denna pärla imponerar med en harmonisk balans mellan modernt boende och naturskön omgivning. Genom lägenhetens hjärta - den underbara balkongen, kan ni blicka ut över den rogivande naturen. Här kan ni avnjuta många härliga soltimmar från dag fram emot kvällen.

Lägenheten är smakfullt renoverad och håller en bra standard med vitmålade väggar och ljust parkettgolv. Genom de öppna ytorna skapas en luftig atmosfär tillsammans med oemotståndligt ljusinsläpp från de större fönsterpartierna mot den grönskande baksidan. Köket är välplanerat med bra arbetsytor och förvaring. Här finns goda möjligheter till större middagsbjudningar för nära och kära. Vardagsrummet är harmoniskt och ger en lugn känsla med ytterligare bra sällskapsytor genom den sociala planlösningen

Välkommen till denna fantastiska trea om 78 kvadratmeter belägen på fridfulla Sulvägen 69! Denna pärla imponerar med en harmonisk balans mellan modernt boende och naturskön omgivning. Genom lägenhetens hjärta - den underbara balkongen, kan ni blicka ut över den rogivande naturen. Här kan ni avnjuta många härliga soltimmar från dag fram emot kvällen.

Lägenheten är smakfullt renoverad och håller en bra standard med vitmålade väggar och ljust parkettgolv. Genom de öppna ytorna skapas en luftig atmosfär tillsammans med oemotståndligt ljusinsläpp från de större fönsterpartierna mot den grönskande baksidan. Köket är välplanerat med bra arbetsytor och förvaring. Här finns goda möjligheter till större middagsbjudningar för nära och kära. Vardagsrummet är harmoniskt och ger en lugn känsla med ytterligare bra sällskapsytor genom den sociala planlösningen.

Lägenheten har två rymliga sovrum som erbjuder möjlighet till smart förvaring. I samtliga rum finns plats för större säng, nattduksbord och annan önskad möblering. Badrummet har vitt kakel och svart klinker, utmärkande är badrumsfönstret som ger ett härligt ljusinsläpp tillsammans med bra vädringsmöjligheter. Här finns tvättmaskin och torktumlare placerad under arbetsbänk med tillhörande överskåp, kommod, spegelskåp samt ett badkar. Den välkomnande hallen är rymlig med tillhörande garderober. Ytterligare förvaring finns genom den välplanerade klädkammaren.

Föreningen är populär med både parkeringsplatser utomhus och i garage. Ett uppskattat övernattningsrum finns att boka av föreningens medlemmar som enbart kostar 200 kr/natten. Det finns ett orangeri som är väldigt eftertraktat att använda för medlemmarna, detta tillsammans med lekplats och boulebana.

Här bor ni med närhet till lummig skog och promenadstråk med direkt närhet till välrenommerade restauranger och den puls som finns på gångavstånd i Telefonplan. I området finns, utöver föreningens parkeringsplatser, kostnadsfri gatuparkering att tillgå! Västberga handel finns på några minuters gångavstånd med Stora Coop , Systembolag, Puls & Träning, Apotek, Rusta och JYSK. På bekvämt gångavstånd har ni också både Telefonplans och Midsommarkransens butiker och trevliga restauranger såsom Svenska Sushiköket, trendiga Restaurang Landet med livemusik om helgerna och succén KRUBB.

Med goda kommunikationer och service men som behållit den natursköna charmen upptäcker allt fler Solberga som det härliga område som det är. Från Kristallvägen trafikerar buss som tar dig till antingen Älvsjö eller Telefonplan på bara några minuter för anslutning och vidare färd med tunnelbana eller pendeltåg in till Stockholm City. För den som gillar natur finns fina promenadstråk att upptäcka i Solbergaskogen och populära Kristallparken är ett utmärkt ställe att ta sig till med barnen. Solbergaskogen klassades under hösten 2009 som nyckelbiotop av Skogsstyrelsen. Det innebär att området innefattar känsliga och sällsynta djur- och växtarter. Området består utöver det även av en två kilometer lång kulturstig, berghällar med tall och blandskog samt fornlämningar av särskilt bevarandevärde.

Varmt välkommen hem!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 78 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 719 kr
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här