Söderberga Allé 10

Kommande försäljning Bromma - Söderberga Stockholm kommun

Välkomna till denna trivsamma 4:an på 101 kvm i Söderberga med västvänd balkong som bjuder på kvällssol. Mycket snyggt och stilrent kök som pryds av gråa luckor med gott om plats för förvaring. Köket är utrustat med många bekvämligheter såsom integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys, ugn, samt induktionshäll. Naturlig del för matplats för ca 4-6 personer. Stort vardagsrum med mycket ljusinsläpp där plats finns för soffgrupp, tv-möbler, hylla osv. Härifrån nås den stora balkongen som bjuder på mycket sol och plats för soffa eller matplats. Det finns tre rymliga sovrum med plats för större säng, skrivbord eller annat som önskas

Välkomna till denna trivsamma 4:an på 101 kvm i Söderberga med västvänd balkong som bjuder på kvällssol. Mycket snyggt och stilrent kök som pryds av gråa luckor med gott om plats för förvaring. Köket är utrustat med många bekvämligheter såsom integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys, ugn, samt induktionshäll. Naturlig del för matplats för ca 4-6 personer. Stort vardagsrum med mycket ljusinsläpp där plats finns för soffgrupp, tv-möbler, hylla osv. Härifrån nås den stora balkongen som bjuder på mycket sol och plats för soffa eller matplats. Det finns tre rymliga sovrum med plats för större säng, skrivbord eller annat som önskas. Mycket förvaringsmöjligheter tack vare garderober och en stor klädkammare i ett av sovrummen. Lägenheten har dessutom ett stort förråd intill hallen som ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Två helkaklade badrum som är inredda med dusch/badkar, wc och spegelskåp. I ena badrummet finns både ny tvättmaskin och torktumlare. Perfekt bostad för barnfamiljen!

I Söderberga allé bor ni lugnt och trivsamt nära natur, promenadstråk, kommunikationer och köpcentrum. Området är barnvänligt med närhet till förskolor och skolor. Bara ett stenkast från lägenheten ligger en ICA-butik och bussarna går från området till Vällingby och Råcksta. Ni kan även välja att promenera till Råcksta tunnelbanestation vilket tar ca 10 minuter alternativt gå ut till Spångavägen för att ta buss 117 till Brommaplan och tunnelbanan därifrån till Stockholms central.

På promenadavstånd har ni även Vällingby Centrum där ett rikt utbud av butiker, restauranger, biograf och mysiga caféer finns. Med bil tar det mindre än 10 minuter till Bromma Blocks, Brommas största shopping-galleria, som ligger granne med Bromma flygplats.

Inte långt härifrån finns det sommartid badmöjligheter vid både Ängbybadet, Kanaanbadet och Nälstabadet (ett bassängbad utomhus) samt trevliga promenadstråk i området och längs Mälaren. Ca 100 meter från lägenheten har ni Beckomberga Idrotts- och simhall. Även elljusspår finns i närheten för dig som gillar löpning.

Balkongen är uppmätt till 3,25 x 1,8 m.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 101 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 567 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration Söderberga allé 8-18
Energideklaration Söderberga Allé 66-70
Stadgar Brf Söderberga Gård nr 1
Årsredovisning Brf Söderberga Gård nr 1, 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här