Storängsgatan 23, 2 tr

Modern och stilren hörntrea med utsikt mot Storängstorget! Stabil förening! Möjlig 4:a!

Kommande försäljning Norra Djurgårdsstaden Stockholm kommun

Söker du en 3:a med det lilla extra? Välkommen till Storängsgatan 23 och denna luftiga hörntrea med exklusivt kök och en öppen planlösning som passar perfekt vid sociala tillställningar! Bostaden kan med enkla medel göras om till en 4:a.


Lägenheten erbjuder ljusa sällskapsytor och underbar balkong mot lugna Slåttervallsgatan där ni kan blicka ut mot Storängstorget. Här kan du njuta av lite morgonsol och även lite kvällssol. Bostaden är perfekt för er som önskar ordentliga sovrum och ett badrum i fint skick. Lägenheten har stora fönster som, i kombination med det stora avståndet till byggnaderna på andra sidan torget, ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet har ni fri sikt mot Storängstorget och det fina vattenkonstverket. Det exklusiva köket från Epoq är renoverat 2023 med stilrena gråa köksluckor och bänskiva i beige kvartskomposit som tål det mesta! Köket är komplett utrustat med exklusiva vitvaror såsom kyl/frys från Siemens med inbyggd ismaskin, lyxig ugn från Electrolux med ångfunktion, sousvide och wifi, vinkyl och extra stor diskho. Lägenhetens mittpunkt är den magnifika köksön med induktionshäll och inbyggd fläkt samt gott om förvaring under

Söker du en 3:a med det lilla extra? Välkommen till Storängsgatan 23 och denna luftiga hörntrea med exklusivt kök och en öppen planlösning som passar perfekt vid sociala tillställningar! Bostaden kan med enkla medel göras om till en 4:a.


Lägenheten erbjuder ljusa sällskapsytor och underbar balkong mot lugna Slåttervallsgatan där ni kan blicka ut mot Storängstorget. Här kan du njuta av lite morgonsol och även lite kvällssol. Bostaden är perfekt för er som önskar ordentliga sovrum och ett badrum i fint skick. Lägenheten har stora fönster som, i kombination med det stora avståndet till byggnaderna på andra sidan torget, ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet har ni fri sikt mot Storängstorget och det fina vattenkonstverket. Det exklusiva köket från Epoq är renoverat 2023 med stilrena gråa köksluckor och bänskiva i beige kvartskomposit som tål det mesta! Köket är komplett utrustat med exklusiva vitvaror såsom kyl/frys från Siemens med inbyggd ismaskin, lyxig ugn från Electrolux med ångfunktion, sousvide och wifi, vinkyl och extra stor diskho. Lägenhetens mittpunkt är den magnifika köksön med induktionshäll och inbyggd fläkt samt gott om förvaring under. Den ståtliga köksön binder ihop vardagsrum och kök perfekt och här ryms tre sittande gäster och ännu fler stående runt när ni har vänner och familj på besök. Köket har även plats för stor matgrupp invid fönsterna.
Här kan ni samlas med vänner och familj runt den pampiga köksön som även är utrustad med induktionshäll och inbyggd fläkt. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och ljust parkettgolv som sprider en luftigare känsla.
Bostaden har en välkomnande hall med hel garderobsvägg samt goda förvaringsutrymmen i samtliga sovrum och källarförråd.

Här bor ni i en välskött förening med tre lokaler som genererar intäkter. Föreningen har även en övernattningsbostad som kan hyras av de boende samt en trevlig innergård för avkoppling och lek.

Här bor du nära grönområden och vatten men med storstadens puls som granne. Storängstorget ligger precis runt husknuten med populära hamburgerrestaurangen Rockin Grill, Texas Longhorn, Bamboo Asia, Puls och Träning, Sushi, Sticky Nicky, bageri, skomakare/kemtvätt samt en blomsterhandel. Strax intill Storängstorget finner du även Hemköp, padelbanor, utegym och café.

Norra Djurgårdsstaden är en snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Hjorthagen och Bobergs kulturmärkta gasklockor. Flertalet förskolor, nybyggda Bobergsskolan (grundskola F-8), caféer, restauranger, bagerier, affärer, vårdcentral och BVC samt gym, utegym och flera fina lekplatser såväl som en parklek finns i området. Två stora och välsorterade matbutiker, Hemköp och Coop, med generösa öppettider samt Apotek och Systembolaget, bibliotek och Spårvägsmuseet.

Här bor ni i oslagbar kombination av natur- och stadsliv med Lill-Jansskogen och Husarviken som granne och promenadavstånd till Östermalm. Närhet till 4H-gård och parkens många olika joggingspår. För andra aktiviteter finns flera gym nere i området, liksom Klätterverket och Hjorthagens IP. En kort promenad bort ligger både Badmintonhall, Ryttarstadion, GIH-badet med idrottshall, Kungliga tennishallen och Östermalms IP. Vintertid ligger lägenheten mitt emot områdets mest populära pulkabacke, skridskor kan man åka både på Laduviken och på Östermalms IP. Längdspår dras upp vid Stora skuggan om det finns tillräckligt med snö och konstsnöspår anläggs på Stadion.

Goda kommunikationer finns i området med cykelvägar, buss och tunnelbana och flertalet bilpooler. Lägenheten har nära till busshållplats Jaktgatan och promenadavstånd till tunnelbanan hållplats Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter. Buss 54 trafikerar området där du snabbt tar dig via Gärdet, Östermalmstorg, Kungsträdgården, T-Centralen eller vidare bort mot Kungsholmen, Södermalm med slutstation Reimersholme. Busslinje 6 med start i Ropsten tar dig till Odenplan och vidare mot Karolinska institutet. Buss 75 trafikerar även området med slutstation Cityterminalen, via Stureplan och Hötorget.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 7 195 000 kr 97 230 kr/kvm
Boarea 74 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 745 kr
Mäklare Norra Djurgårdsstaden

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

energideklaration.pdf
Stadgar 2018
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här