Bågevägen 21C

Stilren 4:a i en mycket välskött förening!

Kommande försäljning Bosvedjan Sundsvall kommun

Nu har du möjligheten att förvärva denna stilrena 4:a i populära Bågevägen!

Bostaden erbjuder en välplanerad och kvadratsmart planlösning som ger varje rum bra ytor samt ett fint ljusinsläpp. Här kliver man in i en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter och en klädkammare. Vidare finner man helkaklade badrummet som är stambytt av föreningen och erbjuder tvätt/torkmaskin. Tre väldisponerade sovrum med plats för säng och förvaring. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor med plats för både soffgrupp och matbord. Ett rum som får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna. Kök med gott om förvaring, diskmaskin, bra arbetsytor och utrymme för matbord

Nu har du möjligheten att förvärva denna stilrena 4:a i populära Bågevägen!

Bostaden erbjuder en välplanerad och kvadratsmart planlösning som ger varje rum bra ytor samt ett fint ljusinsläpp. Här kliver man in i en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter och en klädkammare. Vidare finner man helkaklade badrummet som är stambytt av föreningen och erbjuder tvätt/torkmaskin. Tre väldisponerade sovrum med plats för säng och förvaring. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor med plats för både soffgrupp och matbord. Ett rum som får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna. Kök med gott om förvaring, diskmaskin, bra arbetsytor och utrymme för matbord. Vi ska inte glömma den stora härliga inglasade balkongen med bra solläge, här kommer ni att trivas! Lägenheten har en reparationsfond på 7 642 kr.

Brf Bosvedjan är en mycket populär förening med välskött ekonomi. I föreningen finns festlokal, övernattningsrum, snickarverkstad, träningslokal och bastu. Tvättstuga, förråd och matkällare finns på samma plan. I närområdet hittar du också kolonilotter.

Bosvedjan är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natur och fina promenadstråk. Bra kommunikationsmöjligheter, i centrumhuset har du pizzeria, bowlinghall och frisör.

Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 200 000 kr 12 121 kr/kvm
Boarea 99 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 303 kr
Mäklare Sundsvall

Extra kontaktperson

Felicia Olsson

0708-67 70 37 felicia.olsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Bäckebovägen 20
Årsredovisning 2022
Energideklaration Bågevägen 29
Energideklaration Bågevägen 79
Energideklaration Bågevägen 43
Energideklaration Bågevägen 21
Energideklaration Bågevägen 35A-D
Energideklaration Bågevägen 53
Energideklaration Bågevägen 83b

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här