Småbjörksvägen 89

Trivsamt parhus med ett av områdets bästa lägen!

Besiktigad

Kommande försäljning Spånga - Bromsten Stockholm kommun

Välkomna till ett trivsamt parhus på totalt 118 kvm med ett högt och fritt läge. Huset har en stor möblerbar altan och trädgårdsyta med ett söderläge. Även på husets baksida ut mot allmänningen finns en altan undertak samt en lekstuga för barnen. På entréplanet finner ni en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i en dubbelgarderob samt öppet in mot det trivsamma vardagsrummet som har en utgång till den trädäckade altanen. Intill vardagsrummet ligger ett sovrum. På entréplan finns även duschrum, bastu, tvättstuga och ett förråd. En trappa upp finns det rymmliga köket med plats för den stora familjen

Välkomna till ett trivsamt parhus på totalt 118 kvm med ett högt och fritt läge. Huset har en stor möblerbar altan och trädgårdsyta med ett söderläge. Även på husets baksida ut mot allmänningen finns en altan undertak samt en lekstuga för barnen. På entréplanet finner ni en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i en dubbelgarderob samt öppet in mot det trivsamma vardagsrummet som har en utgång till den trädäckade altanen. Intill vardagsrummet ligger ett sovrum. På entréplan finns även duschrum, bastu, tvättstuga och ett förråd. En trappa upp finns det rymmliga köket med plats för den stora familjen. Här finns även gott om förvaring och bra arbetsytor. Från matplatsen finns utgång till den avskilda trädgården med en trädäckad altan under tak samt gräsytor och en lekstuga utmot allmänningen. Här finns även två sovrum varav en med fransk balkong samt en stor garderob. Här finns också ett badrum. Huset har en trevlig trädgårdstomt med gräsytor där tomten bakom huset angränsar mot allmänning vilket ger utrymme för barnens spännande lek och bus i skogen. Till huset hör ett förråd samt en garageplats med laddstation genom samfällighetsföreningen. Huset har renoveringsbehov.

Parhuset har ett mycket trivsamt läge med lekplats på gården tillgång till samlingslokal/festlokal och närhet till det mesta. Nära bra kollektivtrafik med buss, tunnelbana och pendeltåg samt cykelvägar och lätt att komma ut på de stora allfartsvägarna. Bra cykelavstånd till Spånga IP med utegym, skridskoåkning utomhus och inomhus, löparbanor, skidspår på vintern och flera fotbollsplaner. Nytt utomhusbad från 2020 Järvabadet ligger 1 kilometer bort samt 4H-gården Spånga By samt flera lekparker. Fem minuters promenad till Knutbyspåret som är ett cirka 1,8 km långt belyst motionsspår i Bromstenskogen. Tio minuter med bil Ursviks motionsområde 2,5km spår – 15 km plus skidspår med konstsnö. Flera förskolor finns i området, närmaste är Björken 100 meter bort och Bromstensskolan, F-6 ligger på promenadavstånd.

Nära gångavstånd till Bromstens Torg med Coop och kiosk och flera restauranger som The Highlander och BM Grill. En cykeltur bort ligger Spånga Torg med alla sina mysiga småbutiker och restauranger. Favoriter bland dessa kan nämnas Spånga konditori med den tidigare årets bagare-vinnaren Gabriel Di Grado, Dennis kött och Åsas fisk. Här finns också den populära puben Caledonian Inn, välsorterade matbutiker som ICA och Coop, frisör, Pressbyrå, bibliotek m.m. Både Bromma blocks och Kista Galleria ligger 5 min bort med bil.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 90 kvm
Antal rum 5 rum
Biarea 28 kvm
Mäklare Vällingby

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration Småbjörksvägen 89

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här