Midvintergatan 7

Rymlig villa med idylliskt läge!

BESIKTIGAD

Till salu Skultuna Västerås kommun

Välkommen till trevliga Midvintergatan 7! Här bor du i en rymlig villa med garage, längst in på området. Flera sociala ytor gör detta till ett hus perfekt för den stora familjen! På entréplan välkomnas ni in i en ljus hall med förvaring och gästtoalett. Ett modernt rymligt kök med gott om bänkyta, förvaring och plats för stor matgrupp. Vardagsrum och matrum med en halvvägg i mellan. Helkaklat badrum med bastu. Här finns även två sovrum med garderober. Tvättstuga med utgång till garaget

Välkommen till trevliga Midvintergatan 7! Här bor du i en rymlig villa med garage, längst in på området. Flera sociala ytor gör detta till ett hus perfekt för den stora familjen! På entréplan välkomnas ni in i en ljus hall med förvaring och gästtoalett. Ett modernt rymligt kök med gott om bänkyta, förvaring och plats för stor matgrupp. Vardagsrum och matrum med en halvvägg i mellan. Helkaklat badrum med bastu. Här finns även två sovrum med garderober. Tvättstuga med utgång till garaget. På det övre planet finns ett allrum, badrum samt två sovrum varav det ena går att dela av.

Härlig grön trädgårdstomt med uterum, altan samt stenlagda uteplatser på framsidan. Här finns även garage, förråd samt en stenlagd uppfart. Precis framför huset finns en liten lekplats. Skultuna är ett ytterst trevligt område ca 15 min utanför Västerås. Här återfinns det mesta man kan önska såsom flertalet förskolor/skolor, allmänna kommunikationer, Skultuna messingsbruk, matbutik samt restauranger. Idylliskt boende för den som önskar komma närmre lugnet. Här bor Ni i lugnt område, granne med naturen och fina grönytor.

Ett boende att trivas i - varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Ani Maria Balian för att boka visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 595 000 kr 18 436 kr/kvm
Boarea 195 kvm
Antal rum 7 rum
Biarea 20 kvm
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här