Cirkusvägen 8

Välplanerad tvåa i stabil förening!

Kommande försäljning Telefonplan - Västberga Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna charmiga tvåa. Finner gör du en lägenhet med balkong i rent sydvästläge som fångar samtliga soltimmar, otroliga originaldetaljer samt inbjudande 51 kvm med gott om förvaring.

Genomgående materialval i lägenheten skapar harmoni mellan samtliga ytor och en enhetligt fräsch känsla. Köket bjuder på goda arbetsytor och förvaring med plats för härliga middagsbjudningar. Lägenhetens originaldetaljer har skötts varsamt genom åren, däremot uppdaterade och moderna vitvaror i form av kyl/frys, ugn samt diskmaskin i rostfritt stål och en induktionshäll. Den välkomnande hallen har goda förvaringsmöjligheter och når direkt samtliga rum. Sovrummet går i en lugn rosa ton och har ett härligt ljusinsläpp från de större fönsterpartierna med utsikt mot underbar grönska strax utanför fönstret

Varmt välkomna till denna charmiga tvåa. Finner gör du en lägenhet med balkong i rent sydvästläge som fångar samtliga soltimmar, otroliga originaldetaljer samt inbjudande 51 kvm med gott om förvaring.

Genomgående materialval i lägenheten skapar harmoni mellan samtliga ytor och en enhetligt fräsch känsla. Köket bjuder på goda arbetsytor och förvaring med plats för härliga middagsbjudningar. Lägenhetens originaldetaljer har skötts varsamt genom åren, däremot uppdaterade och moderna vitvaror i form av kyl/frys, ugn samt diskmaskin i rostfritt stål och en induktionshäll. Den välkomnande hallen har goda förvaringsmöjligheter och når direkt samtliga rum. Sovrummet går i en lugn rosa ton och har ett härligt ljusinsläpp från de större fönsterpartierna med utsikt mot underbar grönska strax utanför fönstret. Med enkelhet finns plats för dubbelsäng och nattduksbord på vardera sida.

Vardagsrummet är lättmöblerat och har med fördel plats för större soffa samt mediaenheter om så önskas. Här finns bra möjligheter till sociala sammankomster med nära och kära. Från vardagsrummet nås den fantastiska balkongen som under sommarhalvåret har sol från tidig morgon till sen kväll. Grönskan som omger lägenheten skapar en harmonisk känsla och ljuvlig utsikt från vardagsrummets fönster och balkong. Badrummet har vädringsmöjligheter i och med smart placerat fönster som också skapar ett naturligt ljus i utrymmet. Här finns såväl badkar, handfat, badrumsskåp samt toalett. Enkel och stilren kulör med vitt kakel samt klinker i enhetlig design.

Här bor ni helt perfekt med närhet till både city och grönområden. En kort promenad bort nås Telefonplan, där tillgång finns till bl.a. tunnelbana, flertalet bussar, apotek, bibliotek, matvaruaffär, Konstfack och flertalet populära restauranger. Dessutom finns en stormarknad för dagligvaror ett stenkast bort vid rondellen på Karusellvägen. Från Telefonplan, med tunnelbanan, tar det endast någon minut till Liljeholmen, där Liljeholmsgallerian med sina ca 90 butiker finns att tillgå. Här finns även ett stort utbud av kaféer, restauranger och nöjen.

Drygt 100 meter från bostaden går en busslinje som tar dig direkt till Liljeholmen. Med tunnelbanan från Telefonplan tar du dig till centrala Stockholm på ca 15 minuter. Flertalet bussar trafikerar även sträckan Telefonplan - Älvsjö station och därifrån tar du pendeltåget in till city på under 10 minuter. Från lägenheten har du också cykelvägar in till city.

Välkommen hem!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 51 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 708 kr
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här