Sylvangatan 9, 4 tr

Optimalt planerad 4:a med exklusiv inredning!

Kommande försäljning Haga Norra Solna kommun

**Kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning + mer info!**

- Brf med eget gym, takterrass, hobbyrum & Co-worker space
- Lyxiga materialval genomsyrar lägenheten
- Genomgående ljus askparkett och ljusa väggar
- Stilrent badrum samt gäst wc
- Balkong i högt läge
- Bo granne med Hagaparken
- Kommunikationsknytpunkt
- T-bana, pendeltåg, buss & tvärbana i närheten
- Odenplan på 4 min & T-centralen på 7 min med pendeltåg
- Expansivt område med planerad uppgång T-bana gröna linjen
- Shopping i Mall of Scandinavia eller Solna C


Nu ges möjligheten att förvärva denna nyproducerade 4:a med exklusiva materialval. Bostaden består utav 85 välplanerade kvadratmeter, fönster i flera väderstreck och en stor balkong i soligt läge. En välkommande hall med goda förvaringsmöjligheter som leder er intill tre rymliga sovrum i fil, förvaringsmöjligheterna i sovrummen är väldigt goda där extra garderober har valts som tillval i sovrum 3. Rummet går även utmärkt att disponera som ett kontor. I nära anslutning till hallen ligger badrummet som är helkaklat med grå granitkeramik på både väggar och golv, för ett gediget och naturligt intryck. En rund bakbelyst spegel, svarta stilrena beslag och handdukstorken förhöjer den lyxiga känslan i badrummet. Badrummet är utrustat med tvätt/torkmaskin

**Kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning + mer info!**

- Brf med eget gym, takterrass, hobbyrum & Co-worker space
- Lyxiga materialval genomsyrar lägenheten
- Genomgående ljus askparkett och ljusa väggar
- Stilrent badrum samt gäst wc
- Balkong i högt läge
- Bo granne med Hagaparken
- Kommunikationsknytpunkt
- T-bana, pendeltåg, buss & tvärbana i närheten
- Odenplan på 4 min & T-centralen på 7 min med pendeltåg
- Expansivt område med planerad uppgång T-bana gröna linjen
- Shopping i Mall of Scandinavia eller Solna C


Nu ges möjligheten att förvärva denna nyproducerade 4:a med exklusiva materialval. Bostaden består utav 85 välplanerade kvadratmeter, fönster i flera väderstreck och en stor balkong i soligt läge. En välkommande hall med goda förvaringsmöjligheter som leder er intill tre rymliga sovrum i fil, förvaringsmöjligheterna i sovrummen är väldigt goda där extra garderober har valts som tillval i sovrum 3. Rummet går även utmärkt att disponera som ett kontor. I nära anslutning till hallen ligger badrummet som är helkaklat med grå granitkeramik på både väggar och golv, för ett gediget och naturligt intryck. En rund bakbelyst spegel, svarta stilrena beslag och handdukstorken förhöjer den lyxiga känslan i badrummet. Badrummet är utrustat med tvätt/torkmaskin. Intill badrummet finns en gäst wc. Golvet i bostaden är ljust och av mattlackad ask. Väggarna och köket har varmgrå kulörer, som bryts av med vita detaljer och vit tak. Köket från Puustelli är utrustat med integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys samt inbyggd mikro. Köket ligger i ett öppet och socialt läge mot vardagsrummet, med utgång från vardagsrummet ligger den stora balkongen i gavelläge. Till bostaden tillhör ett rymligt källarförråd.

Detta är en bostad för dig med högt ställda krav, Välkommen att höra av er!

I föreningen finns gym, relaxavdelning, hobbyrum, co-working space, uppvärmd takterrass med utomhuskök med gasolgrill och en prunkande innergård med sittgrupper. Föreningen kan godkänna juridisk person som köpare efter prövning. Möjlighet till parkering finns i garage som ligger inom kort gångavstånd från bostaden. Platser finns att hyra från 650 kr - 800 kr/mån.

Här växer en ny spännande stadsdel fram i Solna Haga Norra ligger mitt emellan Innerstan och Råsunda. När området är klart kommer det att inrymma butiker, caféer och restauranger längsmed huvudgatan Matildatorget. Visionen är att en skön matgränd, öppen året om, ska samsas med aktivitetsytor på huvudgatan Matildatorget. Där finns plats för boule och ett glas vin, eller varför inte en kopp kaffe på en av gatans uteserveringar. Inom korta avstånd nås Hagaparken med tennisbanor, fenomenala kommunikationer med både pendeltåg, tvärbana, bussar och tunnelbana i närheten, storskalig shopping i Mall of Scandinavia och Råsundavägen med ett brett utbud av restauranger & kaféer i trevlig gemytlig miljö.


SHOPPING/ MAT
Mall of Scandinavia nås på ca 5 minuters promenad, här erbjuds filmupplevelser i gallerians IMAX- biograf. Detta är Nordens största shoppingcenter och här finns något för alla, shopping för alla plånböcker i någon av de 200 butikerna, service och flera spännande restauranger och caféer. Intill ”MOS” ligger Friends Arena som underhåller er med olika evenemang under hela året. För mer småskalig shopping finns shoppingcentret Solna Centrum, där ni också hittar bank, apotek, systembolag, vårdcentral, MVC & BVC. Matinköpen görs enklast på Hemköp i Frösunda 5 min promenad bort. I Solna C finns en ICA Kvantum och i MOS finns både ICA Kvantum och Hemköp. I Råsunda finns flera trevliga småbutiker. Råsundavägen erbjuder flera trevliga restauranger däribland, fiskrestaurangen Sardin, Texas Longhorn och Esuku Sushi. I Haga Norra ligger den Italienska restaurangen Mama Giò och i Frösunda finns bl.a en Kolgrill.


KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta och inom kort promenadavstånd ligger både T-bana Solna C, pendeltåg, tvärbana och busstopp. 2028 planeras tunnelbanans gula linje att vara färdigbyggd ut till Arenastaden med en uppgång några minuters promenad från Haga Norra. Vid Solna station avgår tvärbanan som idag trafikerar mellan Solna station och Alvik. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen och Bromma blocks och hela vägen till Sickla. Pendeltåg avgår också från Solna station, bara ett stopp bort nås Odenplan och åt andra hållet tar ni pendeln till bl.a. Arlanda. Buss 515 stannar uppe på Råsundavägen och trafikerar sträckan Odenplan - Sundbybergs station. Buss 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus), Buss 156 (Danderyds sjukhus- Solna strand) stannar också längs med Råsundavägen. Övriga bussar som avgår i närheten; 505, 70 och 176/177. Det går smidigt att ta sig ut med bil på både E4:an och E18 med bil.


TRÄNING, NATUR OCH FRITID
Till SATS Frösunda är det ca 500 meter det finns även ett SATS gym i Mall of Scandinavia.
Intill Mall of Scandinavia ligger Solna rackethall. I Råsunda ligger yogastudion Little Peace och Vasalundshallen med simbassäng och träningsklasser. Ungefär 1 km bort ligger Klättercentret Solna. Under sommaren kan ni spela tennis på utomhusbanor precis vid vattnet i Haga Parken. Banorna ligger invid Haga Forum som serverar brunch i trevliga lokaler med utsikt över Brunnsviken, ta ett dopp, njut av en picknick på de stora gräsytorna eller en fika i Koppartälten. Under vintern kan ni åka skridskor här. I parkens norra del ligger fjärilshuset som är värt ett besök. Ursviks stora naturområde på andra sidan E18 är perfekt för dig som gillar terränglöpning och skidåkning i elljusspår. FairWay Golf Ulriksdal ligger vid Järva Krog där E18 och E:4an korsas och erbjuder en snabbspelad, spännande och spelstrategiskt intressant 9-håls Golfbana, par 64 över 18-hål, där alla är välkomna att spela utan krav på grönt kort. Här ligger också Överjärva gård med djurhållning.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse! - Gurvinder Singh, Notar Solna/Sundbyberg

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 85 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 075 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Ekonomisk plan
info-om-projektet
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här