Josef Ekbergs gränd 2

Rymlig 2:a med två balkonger i högt läge!

Till salu Gustavsberg Värmdö kommun

Kontakta mäklare för visning och mer information! Varmt välkomna till denna unika 2:a, med högt upp i huset med två balkonger. Här får du en rymlig lägenhet med stor hall och mycket avhängningsmöjligheter och förvaring. Köket är fräscht och fullt maskinellt utrustat, med matplats för 6-8pers. Köket och vardagsrummet har öppen planlösning, vilket skapar en trevlig och social miljö. Vardagsrummet är ljust och stort och ger utrymme för soffmöblemang. Härifrån når du lägenhetens ena pärla, den härliga balkongen. Balkongen är mycket rymlig och ligger i ett fritt läge åt väst, perfekt för soldyrkaren

Kontakta mäklare för visning och mer information! Varmt välkomna till denna unika 2:a, med högt upp i huset med två balkonger. Här får du en rymlig lägenhet med stor hall och mycket avhängningsmöjligheter och förvaring. Köket är fräscht och fullt maskinellt utrustat, med matplats för 6-8pers. Köket och vardagsrummet har öppen planlösning, vilket skapar en trevlig och social miljö. Vardagsrummet är ljust och stort och ger utrymme för soffmöblemang. Härifrån når du lägenhetens ena pärla, den härliga balkongen. Balkongen är mycket rymlig och ligger i ett fritt läge åt väst, perfekt för soldyrkaren. Sovrummet är stort och rymmer både dubbelsäng, förvaring och arbetsplats. Härifrån når du lägenhetens andra balkong, denna i sydost. Stilrent och helkaklat badrum med både dusch, handfat, tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsmöjligheter.

En kort promenad bort återfinns Gustavsbergs centrum med ett rikt utbud av närservice med mataffär, apotek, post, bank, systembolag, café, bageri och restauranger. I anslutning till centrum finns simhall med gym och äventyrsbad, sporthall, tennishall, skatepark, såväl ute- som inomhusrink för ishockey samt fotbollsplan där det vintertid spolas för skridskoåkning. I nära anslutning finns Nacka Golfklubb där spåras det vintertid för längdskidåkning.
I Gustavsbergs hamn/Kattholmen finns gästhamn med bastuflotte att hyra in sig i och möjlighet att bada direkt i Östersjön.
Finns även 2 stora köpcentrum i närheten, Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum (Mölnvik) där ytterligare affärer och gym finns tex. Clas Ohlson, Mio, Plantagen, Biltema och många fler.
På bekvämt promenadavstånd återfinns Kvarnsjön med möjlighet till insjöbad. Sjön omgärdas likt Farstaviken av orörd natur med stigar och löpspår som leder vidare bort mot Lemshaga och Södersved där havsbad finns. Ytterligare en bit ut i kommunen tar Stockholms skärgård vid.

Låter det här som en bostad för dig? Tveka då inte på att kontakta mäklaren!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 200 000 kr 57 143 kr/kvm
Boarea 56 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 699 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning 2022
Stadgar
Ekonomisk plan
Kostnadskalkyl
Ikano information

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här