Norr Enby 9

Drömmen om landet kan bli verkligt!

Till salu Nynäshamn Sorunda Nynäshamn kommun

Drömmer du om ett boende med hög kvalité med milsvid utsikt över grönska och ett fantastiskt solläge?

Här möts ni av ett hus i två plan med fullt maskinellt utrustat kök, ett vardagsrum med vy över trädgården genom stora fönsterpartier samt en fungerande braskamin. Vidare finns fyra rymliga sovrum, en separat groventré med tvättstuga, två badrum med dusch samt en gästtoalett. Utanför huset finns lika många kvalitéer som inomhus. Här möts ni av en stor altan med solläge hela dagen och milsvid utsikt över hästhagar och lummiga ängar. Fantastisk prunkande trädgård med buskar, planteringar och träd samt den fina gräsmattan som omringar huset och skapar en riktig trädgårdsidyll. Bredvid huset ligger orangeriet som också kan användas som gäststuga eller hemmakontor. En vedeldad bastu finns i separat byggnad samt en utomhusdusch

Drömmer du om ett boende med hög kvalité med milsvid utsikt över grönska och ett fantastiskt solläge?

Här möts ni av ett hus i två plan med fullt maskinellt utrustat kök, ett vardagsrum med vy över trädgården genom stora fönsterpartier samt en fungerande braskamin. Vidare finns fyra rymliga sovrum, en separat groventré med tvättstuga, två badrum med dusch samt en gästtoalett. Utanför huset finns lika många kvalitéer som inomhus. Här möts ni av en stor altan med solläge hela dagen och milsvid utsikt över hästhagar och lummiga ängar. Fantastisk prunkande trädgård med buskar, planteringar och träd samt den fina gräsmattan som omringar huset och skapar en riktig trädgårdsidyll. Bredvid huset ligger orangeriet som också kan användas som gäststuga eller hemmakontor. En vedeldad bastu finns i separat byggnad samt en utomhusdusch. I det stora varmgaraget finns det också ett loft för förvaring och ett badrum med dusch och tvättmaskin. Båda planen i huset har genomgående vattenburen golvvärme och en centraldammsugare som kan användas från båda planen.

Området är lugnt och idylliskt där en riktigt landet känsla infinner sig samtidigt som det är bra kommunikationer och närhet till affärer. Utanför huset går bussen med sträckan Södertälje- Nynäshamn. Snabbt kan ni ta er med bil till Nynäshamn, Huddinge samt Haninge.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för fler frågor! Hanna Hedström - 0708997917.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 5 295 000 kr 33 942 kr/kvm
Boarea 156 kvm
Antal rum 6 rum
Biarea 80 kvm
Visningar

söndag 24 september 15:30 - 16:30

Varmt välkommen!

Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 24 september 15:30 - 16:30

Varmt välkommen!

Anmäl intresse

Dokument & information

Besiktningsprotokoll
Energideklaration
Forklaring-energideklaration
Mätprotokoll
Provrapport dricksvatten
Garage ritning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här