Fälvi 4

Fantastiskt lantligt läge!

Besiktigad

Kommande försäljning Västerås kommun

Välkommen till idylliska Fälvi 4! Perfekt läge för den egna företagaren med separat kontorshus, strax utanför Västerås. Hela tomten är inhägnad med viltstängsel, så husdjur kan springa fritt. Vinterbonad gäststuga med el, vatten och avlopp. Carport, växthus, jordkällare, kall- och varmförråd. Bostadshuset är ombyggt/tillbyggt helt 2009, med lantlig stil och charm och gamla detaljer så som vedspis med bakugn, kaminer, gamla dörrar och lister. Entréplan innehar ett lantligt kök med stort skafferi, vedspis och bakugn. Vardagsrum med kamin och luftvärmepump

Välkommen till idylliska Fälvi 4! Perfekt läge för den egna företagaren med separat kontorshus, strax utanför Västerås. Hela tomten är inhägnad med viltstängsel, så husdjur kan springa fritt. Vinterbonad gäststuga med el, vatten och avlopp. Carport, växthus, jordkällare, kall- och varmförråd. Bostadshuset är ombyggt/tillbyggt helt 2009, med lantlig stil och charm och gamla detaljer så som vedspis med bakugn, kaminer, gamla dörrar och lister. Entréplan innehar ett lantligt kök med stort skafferi, vedspis och bakugn. Vardagsrum med kamin och luftvärmepump. Ett rymligt sovrum med klädkammare. Tvättstuga med separat dusch och golvvärme. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme. På det övre planet finns ett sovrum, ett sovrum/allrum båda med öppet i nock och synliga takbjälkar. På husets framsida och ena kortsidan, finns en stor solig altan med markis. Taken är omlagda för två år sedan och maskinella utrustningen utbytt 2020/2021.

Här bor du med naturen som din absolut närmsta granne, men närheten till Västerås, Lövudden med badplats samt Asköviken och bara 10 minuter till Erikslund.
Visning enligt överenskommelse. Välkommen!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 113 kvm
Antal rum 4 rum
Biarea 51 kvm
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Frågelista

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här