Havsörnsvägen 6

Till salu Fagersjö Stockholm kommun

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING!

Välkommen till denna rymliga 3:a med balkong! Lägenheten har optimal planlösning och erbjuder två ljusa och rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Balkong som ligger i ett bra läge. Rymligt kök med diskmaskin och stor matplats. Helkaklat och stambytt badrum med badkar, wc-stol, tvättmaskin och torktumlare. Gäst-wc med wc och handfat. Lägenheten har flera förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING!

Välkommen till denna rymliga 3:a med balkong! Lägenheten har optimal planlösning och erbjuder två ljusa och rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Balkong som ligger i ett bra läge. Rymligt kök med diskmaskin och stor matplats. Helkaklat och stambytt badrum med badkar, wc-stol, tvättmaskin och torktumlare. Gäst-wc med wc och handfat. Lägenheten har flera förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober. Med närhet till kommunikationer, service, skola.

Brf Havsörnen 6 och 8 har genom att upplåta tidigare hyresrätter med bostadsrätt skapat reserver för framtida utgifter. Föreningen består av 68 lägenheter varav 13 är hyresrätter. I avgiften ingår värme och vatten. Det finns gemensamt förråd för cyklar och barnvagnar, soprum, återvinningsrum samt två tvättstugor med totalt fem tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp och två manglar. Nuvarande ägare disponerar ett förråd.

I närheten av bostaden finns sjön Magelungen stränder ger möjlighet till bad, friluftsliv och promenader. Från Fagersjö till Farsta finns en strandpromenad och sedan år 2007 finns en 3,5 km lång naturstig runt Farstanäset. Vintertid plogas en skridskobana på isen vid Farsta gård när väderleken så tillåter. I Fagersjöskogen finns elljusspår. På andra sidan sjön finner man Ågesta friluftsområde med golfbana, kortare och längre elljusspår för promenader, löpning och skidåkning. Matbutiken Lidl ligger vid Havsörnsvägen, intill den finns även pizzeria och grill. Fagersjöskolan som är en kommunal grundskola från förskoleklass till årskurs 6. Här finns även förskolorna Äppelgården, Vildanden och Havsörnen. Fågelvägen är det ca 2 km till Farsta centrum, Hökarängen och Högdalen, så all tänkbar service finns inom kort avstånd. Bra med kommunikar som bussar till Farsta, Högdalen, Älvsjö resecentrum samt Liljeholmen. Tunnelbana finns i Farsta, Hökarängen och Högdalen som du når på 10 minuter med cykel.

Bostaden har ett enastående läge med närhet till den vackra Magelungen sjön. Den ligger i en populär del av Farsta, med närhet till Lidl vilket gör det bekvämt att handla mat och andra nödvändigheter. Området utstrålar en trevlig och inbjudande atmosfär med många gröna parker och grönområden, perfekta för uppfriskande promenader eller njutbara picknickar i solen. Dess närhet till Farsta Centrum ger också tillgång till ett rikt utbud av butiker, mysiga caféer och läckra restauranger.

Transportmässigt är området utmärkt anslutet till centrala Stockholm via tåg, buss och tunnelbana. Endast 15 minuters resväg från Farsta Station tar dig till Stockholm City, vilket gör pendlingen till jobbet smidig och ger möjlighet att utforska stadens alla attraktioner. Med detta bekväma läge får du det bästa av två världar - en lugn och naturrik omgivning nära sjön och grönområden samt enkelt tillgänglighet till storstadens pulserande liv.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 695 000 kr 22 600 kr/kvm
Boarea 75 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
7 639 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Ekonomisk plan
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här