Klädesvägen 34

Stor balkong med utsikt över föreningens pool & innergård!

Kommande försäljning Bromma - Riksby Stockholm kommun

I populära Bromma Tracks hittar vi denna fina och välplanerade 1:a. Stilren bostad med en genomtänkt, optimal planlösning. Här är allt i toppskick då huset stod klart 2017. Lägenheten erbjuder en mycket generös balkong med en härlig utsikt över föreningens pool som nyttjas välbehövligt under årets varmare dagar. Även utsikt över den grönskande innergården. Vidare finns ett rymligt och väldigt ljust allrum med stora fönsterpartier och en social öppen planlösning med köket. Här skapas goda ytor för soffgrupp, säng, matbord och övrigt möblemang

I populära Bromma Tracks hittar vi denna fina och välplanerade 1:a. Stilren bostad med en genomtänkt, optimal planlösning. Här är allt i toppskick då huset stod klart 2017. Lägenheten erbjuder en mycket generös balkong med en härlig utsikt över föreningens pool som nyttjas välbehövligt under årets varmare dagar. Även utsikt över den grönskande innergården. Vidare finns ett rymligt och väldigt ljust allrum med stora fönsterpartier och en social öppen planlösning med köket. Här skapas goda ytor för soffgrupp, säng, matbord och övrigt möblemang. Från hallen når du det stilrena och stora badrummet utrustat med kombimaskin och spotlights. Mycket gott om förvaring i garderober och källarförråd. Jag hoppas vi ses på visningarna!

Brf Bromma Tracks är en stor och välskött förening på totalt 249 lägenheter. Här är marken friköpt och föreningen godkänner i vissa fall juridisk person som köpare. På ca tre minuter tar ni er till Brommaplan med stort serviceutbud, här finns matbutiker som ICA och Coop, sushi, pizzeria, konditori, Mc Donalds, banker, systembolag, träningscenter m.m. Från Brommaplan tar ni er in till city med tunnelbanans gröna linje på endast 15 minuter. Härifrån finns även goda kommunikationer via bussar till Mälaröarna, Solna, Mörby C etc.
Ett stenkast bort har ni träningsanläggningen Friskis & Svettis samt ett SATS. Närhet även till Abrahamsberg med t-bana, caféer, matbutik, pizzerior m.m.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 34 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 601 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Klädesvägen 40-42
Årsredovisning 2022-2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här