Lisebergsvägen 85

BESIKTIGAD

Till salu Älvsjö Liseberg Stockholm kommun

Nu har ni chans att förvärva detta mycket trevliga radhus om 119+21 kvm i attraktiva Liseberg. Helrenoverat med stilrena färg- och materialval, fyra sovrum och trevliga sällskapsytor ute och inne. Här njuter ni av ett boende med hög standard i ett naturnära och barnvänligt område. Detta vill ni inte missa. Välkomna till Lisebergsvägen 85!

Välkomnande stenlagd entré. Hall med tålig klinkers och plats att hänga av sig på hatthylla. I direkt anslutning till hallen ligger fastighetens första fina sovrum, en helkaklad gäst-wc i vitt samt tvättstuga med tvättmaskin och praktisk arbetsbänk

Nu har ni chans att förvärva detta mycket trevliga radhus om 119+21 kvm i attraktiva Liseberg. Helrenoverat med stilrena färg- och materialval, fyra sovrum och trevliga sällskapsytor ute och inne. Här njuter ni av ett boende med hög standard i ett naturnära och barnvänligt område. Detta vill ni inte missa. Välkomna till Lisebergsvägen 85!

Välkomnande stenlagd entré. Hall med tålig klinkers och plats att hänga av sig på hatthylla. I direkt anslutning till hallen ligger fastighetens första fina sovrum, en helkaklad gäst-wc i vitt samt tvättstuga med tvättmaskin och praktisk arbetsbänk. Stilrent kök med med bänkskiva och stänksskydd i sten, inbyggnadsugn och -micro, vinklad fläkt, kyl och frys i rostfritt utförande, diskmaskin, induktionshäll och gott om arbetsyta samt plats att sitta vid den väl tilltagna arbetsbänken. Den lättmöblerade vardagsrumsdelen rymmer både större soffa och matgrupp. En fantastisk sällskapsyta med ett härligt ljusinsläpp. Härifrån nås även baksidan och dess soldränkta altan som erbjuder gott om plats att koppla av och njuta av tillsammans med familj och vänner på altanen och här finns gott om plats för barnens lek på den mjuka lekvänliga gräsmattan.

Övre plan följer samma smakfulla estetik och har tre ljusa sovrum av mycket god storlek. Samtliga har plats för skrivbord och förvaringsmöbler eller lekytor. Det största sovrummet erbjuder förvaring i flera garderober och ha utgång till fastighetens balkong. På övervåningen finns även ett rymligt och mycket stilrent badrum med dusch, vägghängd wc och kommod. Detta är för er som ställer höga krav både vad gäller läge och omgivningar. Läget kan knappast bli bättre, här bor ni i ett lugnt barnvänligt område med mängder av lekkamrater i området. Här är det bara att flytta in och sätta igång och njuta.

Varmt välkommen på visning!

Det är ingen överraskning varför Liseberg är ett så attraktivt område för barnfamiljer. Härifrån har ni nära till det allt det ni behöver i vardagen som förskolor och skolor. Området är lugnt och barnvänligt med goda kommunikationer med buss samt cykelavstånd till Älvsjö Centrum som erbjuder full service med bl.a. gym, vårdcentral med BVC, apotek, bibliotek, bageri, mataffärer och restauranger. I området hittar ni också populära Örby Slottspark som erbjuder avkoppling i en härlig miljö för hela familjen och i närområdet finns flera fina promenadstråk och lekparker. Från Älvsjö C avgår flera bussar och pendeltåget tar er till Södertälje/Nynäshamn eller Uppsala/Märsta/Bålsta. Det går även direkttåg till Arlanda och Uppsala. Med pendeltåget tar det ca 10 min till T-centralen. Även tvärbana och tunnelbana planeras att anslutas till Älvsjö framöver vilket gör området än mer attraktivt.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Trygga köp - besiktning & dolda fel-försäkring

Det här huset är besiktigat och har dolda fel-försäkring.

Läs mer
Pris Kontakta mäklare
Boarea 119 kvm
Antal rum 5 rum
Biarea 21 kvm
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Besiktningsprotokoll

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här