Näckrosvägen 43, 2 tr

Modern & yteffektiv 1:a med fransk balkong i Råsunda endast 2 min från T-bana - i stabil BRF!

Kommande försäljning Råsunda - Näckrosen Solna kommun

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade etta i populära Brf Näckrosen! Bostaden erbjuder ett rymligt allrum med plats för soffa och matplats samt sängplats. Tack vare den generösa takhöjden, stora fönsterpartier samt den franska balkongen känns lägenheten både ljus och rymlig. Vacker originalparkett pryder golvet och ljusa väggar. Stilrent och arbetsvänligt kök med plats för förvaring och arbetsyta. Till inredningen finns spis, ugn med inbyggd mikro, kyl med frysfack och köksfläkt. Ljust och helkaklat badrum med klinkergolv. Här finns dusch, wc, handfat samt ovansittande badrumsskåp

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade etta i populära Brf Näckrosen! Bostaden erbjuder ett rymligt allrum med plats för soffa och matplats samt sängplats. Tack vare den generösa takhöjden, stora fönsterpartier samt den franska balkongen känns lägenheten både ljus och rymlig. Vacker originalparkett pryder golvet och ljusa väggar. Stilrent och arbetsvänligt kök med plats för förvaring och arbetsyta. Till inredningen finns spis, ugn med inbyggd mikro, kyl med frysfack och köksfläkt. Ljust och helkaklat badrum med klinkergolv. Här finns dusch, wc, handfat samt ovansittande badrumsskåp. Välkomnande hall med plats för både avhängning och förvaring i garderober som utnyttjar takhöjden tack vare överskåp och en generös klädkammare. Ljusa väggar och klinkergolv. Sammanfattningsvis en bostad i gott skick - bara att flytta in!

Här bor ni ett stenkast från T-bana, bio, gym, ICA-butik & restauranger/ caféer i Filmstaden. På en kort promenad ligger även Råsta- och Lötsjön.

- Välplanerad, varje kvadratmeter utnyttjas maximalt
- Låg avgift där mycket ingår (bl.a. 1000mbit bredband & kabel-TV)
- Generös takhöjd
- Bra förvaring i klädkammare och garderober
- Helkaklat badrum
- Nuvarande ägare disponerar både källar- och vindsförråd
- Ekonomisk stark brf med låg belåning
- Fastigheten är mycket välskött
- 2 min promenad till T-bana Näckrosen (blå linje) samt bushållsplats (515)
- 4 min promenad till Råstasjön
-10 min promenad till Mall of Scandinavia

Stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi och där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard. För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal som går att hyra för 500 kr per dygn och rymmer ca 30 personer. Det finns även två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. Det finns också en slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg som man kan gå med i om intresse finns.

I hjärtat av gamla Råsunda bjuder Näckrosvägen in till ett avkopplande boende på en lugn gata omgärdad av grönska. Trots det ostörda läget finns all service och utmärkta kommunikationer - bara ett stenkast bort.

Här bor ni med en optimal kombination av stadskänsla och natur. På Råsundavägen och i Gamla filmstaden finns mataffärer, restauranger och butiker. Är ni ute efter mer shopping med ett bredare restaurangutbud och underhållning finns både Solna C och Mall of Scandinavia på kort promenadavstånd. I MOS finns IMAX- biograf, spa, biltvätt och annan service såsom, skomakeri, apotek, frisör, systembolag, ICA Kvantum och Hemköp. Hit promenerar ni på ca 10 minuter. Råstasjön & Lötsjön är endast några minuter bort och erbjuder fina promenadstråk, liksom Igelbäckens naturreservat som ligger fem minuters cykeltur bort. Sommartid lockar Hagaparken, som binder samman Solna med Vasastan, med härliga gräsytor för picknick och dopp i Brunnsviken. Norr om Råstasjön ligger Solna tenniscenter och sporthallar för innebandy och handboll. Vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare.

Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana & bussar. Till T-banan Näckrosen (blå linje) är det endast någon minuters promenad. Den tar dig ex. till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid t-banan avgår bussarna, ex. buss 515 till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg. Pendeltågen avgår från både Solna station & Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde. Till Karolinska & Vasastan cyklar man på 15 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Endast 10 min med bil till Bromma flygplats och shopping i Bromma Blocks. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, ca 40 min restid ut till Arlanda. Genomgående en optimalt planerad lägenhet - bara att flytta in!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 27 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 591 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration Näckrosvägen 22
Energideklaration Näckrosvägen 7
Stadgar
Energideklaration Näckrosvägen 5
Årsredovisning 2022
RevisionsberättelseNäckrosen2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här