Grantoppsgränd 10

Väldisponerat radhus i med stor potential beläget i ett lugnt område - Friköpt tomt!

Besiktigad

Kommande försäljning Hässelby - Norra Villastad Stockholm kommun

Välkommen till detta trevliga radhus med friköpt tomt samt generösa sällskapsytor både in och utvändigt. Här finns gott om plats för den stora familjen där det är bara fantasin som sätter gränserna då huset har enorm potential. Huset är väldisponerat med stora rum och har målade väggar samt genomgående stilrena materialval. På baksidan finns en stor och lätt skött tomt om 192 kvm som är perfekt för barn. Bostaden har gott om förvaring i form av ett vindsförråd, två st förråd på framsidan, ett i hallen vid köket och en klädkammare i ett utav sovrummen. Välkomnande entré med gott om plats för av hängning. Intill hallen finns ett stort och rymligt badrum

Välkommen till detta trevliga radhus med friköpt tomt samt generösa sällskapsytor både in och utvändigt. Här finns gott om plats för den stora familjen där det är bara fantasin som sätter gränserna då huset har enorm potential. Huset är väldisponerat med stora rum och har målade väggar samt genomgående stilrena materialval. På baksidan finns en stor och lätt skött tomt om 192 kvm som är perfekt för barn. Bostaden har gott om förvaring i form av ett vindsförråd, två st förråd på framsidan, ett i hallen vid köket och en klädkammare i ett utav sovrummen. Välkomnande entré med gott om plats för av hängning. Intill hallen finns ett stort och rymligt badrum. Köket är i bra skick och har en matplats för 4-6 personer samt är utrustat med kyl, frys, inbyggd ugn, inbyggd mikro, spis och fläkt. I anslutning till hallen finns ett väldisponerad och stort vardagsrum med gott om plats för möblemang samt en charmig kakelugn som går att elda i. Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen. På övre plan finns det tre st väldisponerade sovrum och badrum med dusch, WC, torktumlare samt tvättmaskin.

Fastigheten är belägen i Hässelby och i närhet till både Åkermyntan C, Barkarby Handelsplats och Vällingby C. I området finns ett flertal mataffärer, caféer, restauranger, apoteket och vårdcentralen. Närhet till flera fina bad vid Mälaren, vackra omgivningar och fina promenadstråk. Mycket barnvänligt område med gångavstånd till flertal förskolor och skolor. Närhet även till parkleken Gulsippan där det finns b.la. får, höns och kaniner. Bra kommunikationer med bl.a. buss och tunnelbana.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Pris Kontakta mäklare
Boarea 118 kvm
Antal rum 4 rum
Tomt 192 kvm
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Överlåtelsebesiktning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här