Henriksdalsringen 3, vån 6

Renoverad lägenhet på Henriksdalsbergets bästa läge!

Till salu Henriksdalsringen Nacka kommun

Vill du bo i en toppfräsch lägenhet på Henriksdalsbergets bästa läge? Då har du kommit rätt. Denna fina lägenhet har genomgått alla renoveringar såsom badrum, kök och ytskikt och har en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och Svindersvik. Du välkomnas in i hallen där du har bra med avhängningsmöjligheter och anslutning till det helrenoverade badrummet i grått kakel och klinker, dusch, handdukstork och handfat och tvättmaskin. Lägenheten har ett trevligt kök med en fullt utrustad maskinpark bestående av kyl/frys, ugn/spishäll och diskmaskin, samt en trevlig matplats med vy mot Henriksdalsringens gröna, fina innergård. Vidare har du vardagsrummet som har en unik utsikt, utan insyn utöver både sjö, skog och land. De stora fönsterna skapar ett fantastiskt ljus och rymd. Lägenheten har två sovrum, ett master bedroom som rymmer både dubbelsäng och garderober och som har utgång till balkongen

Vill du bo i en toppfräsch lägenhet på Henriksdalsbergets bästa läge? Då har du kommit rätt. Denna fina lägenhet har genomgått alla renoveringar såsom badrum, kök och ytskikt och har en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och Svindersvik. Du välkomnas in i hallen där du har bra med avhängningsmöjligheter och anslutning till det helrenoverade badrummet i grått kakel och klinker, dusch, handdukstork och handfat och tvättmaskin. Lägenheten har ett trevligt kök med en fullt utrustad maskinpark bestående av kyl/frys, ugn/spishäll och diskmaskin, samt en trevlig matplats med vy mot Henriksdalsringens gröna, fina innergård. Vidare har du vardagsrummet som har en unik utsikt, utan insyn utöver både sjö, skog och land. De stora fönsterna skapar ett fantastiskt ljus och rymd. Lägenheten har två sovrum, ett master bedroom som rymmer både dubbelsäng och garderober och som har utgång till balkongen. Balkong ligger mot innergården och hit når solen från lunch och fram mot dagens slut. Det andra rummet går att disponera som walk-in closet, kontor eller ett mindre sovrum om man så önskar.

• Föreningen äger marken
• Föreningen har fortfarande 38 hyreslägenheter kvar. Dessa representerar en s.k. dold tillgång om ca 150 MSEK.

I föreningen finns även tvättstuga, hobbyrum, övernattningslägenhet, cykelrum, garage och vindsförråd.

Den stora innergården utgör under sommaren en grön och lummig plats med lekplatser, fotbollsplan, förskola, utegym, uteplatser och mycket mer. I närområdet finns även ytterligare förskolor och skolor. Upp på berget tar man sig lättast med 53:ans eller 55:ans buss (stadsbussar), för den som inte tar den egna bilen. Bussen går även på nattetid som buss nr 93. Här finns gott om gatuparkering och garageplatser i olika storlekar. Med endast ett par minuters promenad nås Saltsjöbanan och Nacka/Värmdöbussarna med tät trafik under hela dygnet. För den som önskar shopping med gott utbud av butiker, caféer och restauranger är Sickla köpkvarter, och inte minst Södermalms rika utbud, aldrig långt bort. Närheten till naturen är oslagbar. Många fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjökvarns kaj väntar på att upptäckas.

OBS: Lägenheten står registrerad som 2rok hos föreningen.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 600 000 kr 52 174 kr/kvm
Boarea 69 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 292 kr
Mäklare Nacka & Värmdö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning 2022
Stadgar
Ekonomisk plan

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här